Hayırlı satışlar
resimler eklenmiştir.Orijinal 16" emotion jantlar ve kumho 205/55/16 kar lastikleri satiliktir. Jantlarda kaynak boya eğiklik v.s. Yoktur. Lastikler sadece 1 kış kullanılmıştır. Lastiklerde balon vs yoktur. Jantlarda sadece sokum takım esnasında lastikcinin oluşturduğu ufak çizikler mevcuttur. Ankara icinde gelinip görülebilir. Bijon ve göbekleride yanında verilecektir. Sehir dısında olduğumdan resimleri birkaç güne yükleyeceğim. Fiyat: 700 tldir. Ankara'dan elden alınması tercih sebebidir.
Konu omerv tarafından (18/11/2011 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim eklenmiştir.
Hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
çok iyi fiyat hayırlı satışlar
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar iyi fiyat
Güncel
resimler ne zaman yüklersin
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Resimler bu aksam yuklenecektir. Ancak yinede ben sehir dısında olduğumdan dolayı Gökhan VARDARLI 0535 8531020 ile iletişime geçmenizi rica ederim
en son resim alttadır
Konu omerv tarafından (18/11/2011 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
yeni resimler eklenmiştir. bilginize.
jantlar güzel fakat linea jantı gibi geldi bana
geri döndüm......
Punto emotion jantidir linea değil. Güncel
hayırlı satışlar
valla jantları çok beğendim cepte peşin para olsa kaçırılmaz, hayırlı satışlar
Güncel diyelim
güncel
Guncelll 650 sonnnnn
Konu omerv tarafından (30/11/2011 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar![]()
Konu Ziyaretci036 tarafından (30/11/2011 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Jantlar satılmıştır
Alana da satana da hayırlı olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri