pardon sizdeki farlarda yükseklik ayarlanıyormu yani motor varmı .
Printable View
angellarda yukseklık ayarı var dıe bılıorum ama kademesı az dıe bılıorum bu konuda femolı daha ıı bılgı verebılır
hayır yok:)
çElik cantla takas olurmu ? cant lastik + spor yay 3.5 cm
ayıp özer :)
yükseklık ayarı yapılmıosa nasıl ayar yapılıor pekı
yükseklik ayarı sağ sol ayarı elbette var :) sadece orj far gibi motorlu ayarı yok .. hiç bir angel farda yükseklik ayar motoru olmaz orj gibi elle bir kere ayar yapılır hepsi bu..
cant + lastik + yay 600 lira sadece cant + lastik isterseniz 450 lira siz bana üste 300 lira verin cant lastikleri hemen otogardan otobüsle göndereyim size :) taktir sizin
far ayarı iptal..
yaylar nakit alışlarda yada orjinal cant lastiklerle takas olursa hediye :)
güncel..
gncl.
fiyatını piyasanın altında tuttuğumdan mı satılmıyo acaba :)
kesinlikle ahmet ben elimdekileri 200 den sattım hatta yeni gelecek 2, el angel farlarıda bu fiyattan satacağız. fiyatın uygun bana sorarsan sahibindenede koy derim ..;)
mehmetcim seninde başını çok ağrıttım bu konuda yok şöyle yok böyle diye ama burada bu farı hakkıyla takacak usta bulamadım dediğim gibi korktum vazgeçtim başka planlarım var onun için satcam ama başka siteye koymam heralde buradaki arkadaşlar ihtiyacını gidersin yoksa dursun napalım yardımların için teşekkürler :)
gncl...
hava hastanesinin karsısında feridiye karakoluna gelmeden ademler elektronik var ben onlara taktırmıstım gayet de memnunum
bidah tekrar yeniden belki satılır günceli :)
gncll
Ben haftasonu Ereğli'ye geldim görüşürüz diye düşünmüştüm almayı düşünüyordum ancak sizden cevap geç geldi.Hatta akşam sizi ERT de görünce mesaja cevabın henüz gelmediğini hatırladım :) Pazar Ankara'ya dönerken aracınızı müzenin önünde gördüm cebiniz olsa hemen arayıp alıp gitmek bile aklıma geldi ama kısmet değilmiş.Bu arada eniştem sizinle beraber çalışıyor o haftasonu onu da görmüştüm selam söylemiştim iletmeyi unutmuş olabilir.
valla su angel olayında cok kararsızım hem takmak ıstıorum hem takıncada normal xenonlara gore gorus dusucek yanı tercıh yapıcan gorsellık mı işlev mi cok kararsızım ya
valla ben taktıramadım ama denilen sağlam h1 ampul takıldığında hiçbir sorun olmuyormuş adi takılırsa tabiki görüş mesafeside düşer diyorlar
zaten angel takıldımı xenon sart bn ztn su an xenon kullanıorum gayet yolu gosterıor memnunum ama araca bıraz mod yapalım dedık led stop fılan aldık on taraf sırıtıo orayda bısıler sart ya kartma olucak bana kalsa aracı bbmda kullanmsa angelları hemn takarım ama sorun oo
valla hayırlısı olsun ama en ufak bir sorunda babanız başınıza kalkar bence hiç denemeyin derim karartma yapabilirsiniz diye düşünüyorum. riske girmeyin bence
Bu eksik olan ledler nerdeymiş birde takamıyor muyuz bu ledleri???
o ledler sorun degıl yapılır cınsten yanı kafaya takılcak bısı degıl alacak kısıler ıcın sorun teskıl etmez