Bu fiyata kaçırılmayacak bi paket. 17 janta soğuk bakmasam gözümü karartır alırdım,resimlerde çok hoş duruyor jantlar. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Printable View
Bu fiyata kaçırılmayacak bi paket. 17 janta soğuk bakmasam gözümü karartır alırdım,resimlerde çok hoş duruyor jantlar. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
zaten bir malı fiyatında satarsan millet almak ister, ama biraz ucuza vermeye kalkarsan ''alsam mı - almasam mı'' diyerek kolay kolay satılmaz :D
abi hayırlı satışlar.
bu arada gercekten gerek fiyat ve gerek jant modeli harika. arkadaslar yazık valla bu jant ve yaylar satıldıgında kaçıranlar cok üzürsünüz. kafasında 17 jant ve yay takma istegi yada hevesi olan varsa kacırmasın.
hiç 17 jant kullanmayan biri olsaydım sadece denemek için bile alırdım bu fiyata valla
yaylar benim araca olurmu ? 1.3 multijet 90bg. takip ettigim kadarıyla forumdan benzinli ve dizellerde yay farklılıkları oluyor galiba.tam bilgim olmadıgı ıcın soruyorum saygılar :)
bende tam olarak emin degilim ama eliftuning in sitesinde tek satılıyor bu yay grande punto helezon spor yay 30mm 401tl , oraya sordum standart tum puntolara olur bu yay dedi .
Sadece jant lastik fiyatı varmıdır ?
takım olarak düşünme bence yayı sitede yay arayan bircok arkadaş var.
jant lastik icin bir fiyat alabilirsem düşünebilirim.
arkadaslar bu yonde bırcok talep oldu ,ama bende alan arkadas takım halinde alsın istiyordum ama pes ediyorum. Yay isteyen bi arkadas vardı forumdan ona yazayım ozelden.
Jant lastik fiyat:500tl yay:150tl desek sanırım kimseyi zorlamaz .(benim sac jant lastige 400tl verdigimi hesaba katarsak fiyat yine cok uygun olacak)
valla benim alma niyetim vardı ama lastiklerden birinde çizik var deyince tırstım ne yalan konuşayım.şu an istanbula gelme şansım yok.şayet görerek alma şansım olsaydı hiç düşünmezdim.ama nasip.alacak olanlara hayırlı olsun
ankara tarafında olsaydın belki gonderebilirdim ucretsiz teslimat olurdu edirne, ankara, bolu , adapazarı nda almak isteyen arkadaslar olursa cevre yolunda teslim ettirebilirim.
hayri parça parça satma bekledin az daha bekle bir arkadaşa söyledim haber verecek bana bir iki gün daha :)
abi dedigim gibi bende alan arkadas tam takım yapsın uygun fiyata diye ısrarcı oldum ama arkadaslar ısrar edincede ayrı ayrı vermek istedim. Bi gelisme olursa haber edersin abi , heralde bu gidisle yeni bi punto alıp ona takacam :)
hayırlı satışlar
arkadaslar lastik-jant takımı forumdan genc ogrenci bi arkadasımiza verdim.insallah hayrını gorur. Yaylar bende isteyen olursa yaylarıda 150tlye veriyorum haberıniz olsun .selamlar saygılar.
hayırlısı olsun güle güle kullansın inş.
bu 3mm de düşme yeterli oluyomu? konfor kaybı ne derece oluyo?
bence gayet yeterliydi hatta ideal diye duşunuyorum. Ama konfor kaybı orjinale bakınca bayagı bi yuksek oluyor.
yayların markası neydi ?
yaylar eibach
çok güzel fiyat eibach 3.5 cm mi şimdi bunlar çok iyi indirmiş :)