güncel....
Printable View
güncel....
Arkadaşlar jantlar suan balıkesirde ve ögrenciyim burda,jantları dileyen balıkesirde istediğiniz yerde görebilirsiniz.fiyat 500 tldir. Kargo alıcıya aittir diğer iller için...
hala güncel arkadaşlar...
güncel.........
güncel.........
ilanımız günceldir...
hala güncel :)
güncel arkdaşlar.....
çok çok güncel anlamadıgım bu kadar temiz jantlara nasıl olurda alıcı cıkmaz ilginç neyse beklemeye devam....
500 TL lastikler içinde fiyatımı? Eğer öyle ise lastiklerin durumu nedir ?
Senin jantlar 400 tl eder hocam.
sahibinden ve gittigidiyoru dene hocam millet ölücü olmus burda ben yerinde olsam 400-450ye verecegime garajimda curuturum daha iyi alemin enayisi senmisin.
:rockon00:TEŞEKKÜR EDERİM AYNEN MİLLET RESMEN BELEŞ VER DİYECEK NERDEYSE EL İNSAF YA BU JANTLAR TERTEMİZ COK HAFİF VE SAGLIKLI NETİCEDE ORJİNAL 400 450 YE VERECEĞİME GARAJIMDA DURUR PAŞALAR GİBİ 500 TL SON SİMDİ GİTTİ GİDİYORA KOYUYORUM ELBET CIKAR ALICISI SORUN DEĞİL AC SATICI DEĞİLİM TOK SATICIYIM ALLAHA ŞÜKÜR...
benim cantlar ve lastiklerle takas edelim kafa kafaya 205-40-17 cant lastik uyarsa görüşelim beyaz cantlar boyalı degiştirir degiştirir kullanırsın ilgilenirsen ara görüşelim 0541-648-02-52
kardeş vize/final tatili için eve gelecek misin?sanırım yakın ilçede oturuyoz belki jantı elden teslim alırım?
güngörende oturuyoruz mayıs ilk haftası gelicem inşallah.eğer okey diyorsan 500 dediğim gibi son fiyat anlasırız kimseylede görüşmem bakarsın kontrol edersin hiçbir sorun yok zaten ama için rahat etsin neticede abi alırsın.benim jantlarım var zaten lastikleri değişip jantlarımı takıcam zaten.
jantlar satılmak üzere son teklifleri alıyorum arkadaşlar ?????