kapaklara ait fotoğrafları ekledim. kapakları servisten aldım jantlar hala serviste.
Printable View
kapaklara ait fotoğrafları ekledim. kapakları servisten aldım jantlar hala serviste.
kapaklardan 1i satıldı. 3 tanesi duruyor. boşu boşuna kırık eksik kapakla gezmeyin tanesi 10 tl :) serviste 50 tl :) yan sanayi kapaklar gibi takarken kırılma vs yapmaz, yolda ses yapmaz fabrikanın taktığı orjinal kapaktır.
kar lastiği takarken orjinal jantlarınızı boşuna zedelemeyin alın bu jantlara takın hemde sökmesi takması saklaması kolay olsun. hurdacıdan ne olduğunu bilmediğiniz bişey alacağınıza daha ucuza orjinalini düşük kmlisini alın!
ps. iyice pazarlamacı gibi oldum :P
1 senedir satışta mı bunlar :D
Aslında bir tane kapağa ihtiyacım var :) küçük bir kısmı kırıldı bendekinin, resimdeki sürtülmeden daha çirkin duruyor, nasıl nereden ve kaça elde edebiliriz ki ?
hocam dediğim gibi orjinali 50 tl serviste. yan sanayi takımları 30 filan diye duymuştum sanırım ancak yazdığım gibi ses yapma takarken kasma ve kolay kırılma gibi sorunları varmış. sürtükler hasarlar araç üzerinde daha az belirgin oluyor fotoğrafa göre.
almak isterseniz krikoda montajınıda yaparım :)
hayırlı satışlar yan sanayilerin tanesi 5 lira ama kalitesiz.Orjinalleri gibi değil.
Jant alana kadar kullandım yolda ses olarak orjinallerle aynı ama şu varki kapakları sac jantlara tam oturturken bile çatır çutur sesler geliyor.
kapak 2 tane kaldı :)
jantların bodruma kargosu ne tutar acaba?
Alaşım jantlarla ilgili bir konuda 4 jantınki ptt kargo ile 40 tl civarı birşey yazılmıştı. buda 20-25 tutar diye düşünüyorum.
Online hesaplama yaptım (15 kg olarak hesapladım tam olarak kaçtır bilmiyorum)
Yurtiçi ve Aras: 30 tl(ankara-muğla)(şubeden alım)
PTT: bilkentten ptt sayfasına ulaşamadığım için hesaplayamadım siz hesaplayabilirsiniz.
birde Müslüm abinin anlaşmalı olduğu kargo vardır diye düşünüyorum, konuşmadım ama onunla dahada uygun olabilir.