yayların üzerinde yazar abi sportline veya pro kit diye ne renkti yaylar
Printable View
Yaylar kırmızıydı Mert.Adamlara bin defa filan söyledim 5 cm istemiyorum en fazla 3.5 cm insin diye.Onlar da 3.5 cm, en fazla 4 cm iner dediler.Bin defa mesaj attım,kutusu E 10 ile başlıyorsa prokit dediler.Ama bu yaylar orjinallerinden çok kısa. 6 cm indi araba. Ben de beğenmedim,taktırdığım gibi söktürdüm.
Kutuda yazmıyor,sportline/prokit diye bir ibare var kutusunda.Üstlerinde de yazmıyor.Sadece Eibach yazıyor ama bunlar sportline büyük bir ihtimal.Kandırdılar beni. :ban?:
E10-30-010-02-22 yazıyor üstünde.
İyi de prokit 6 cm indirirse,sportline 9 cm indirir o zaman.Araba yerle kardeş olur artık.Prokitler 3.5 cm indirmez mi? 6 cm mi indirir? Ben ona 3.5 cm'den fazla olmasın diye kaç defa söyledim.O da bana en fazla 4 cm indirir dedi ama tam 6 cm indi.Neyse artık turşusunu kurarız yayların. :)
Konuş bakalım ama ne değişecek ki? 6cm çok fazla ben 3.5 en fazla 4 cm düşer diye beklemiştim. Hayırlısı bakalım.
Tamam bak bakalım kaç cm göndermiş.Peki benim araba neden 6 cm düştü bu prokitte?Ben 3.5 yazıyor diye 3.5 cm aldım.Madem satarken 6 cm düşürür diye yazmak lazım ki benim gibi boşa almasın millet.
abi görmeden birşey diyemem hiç foto felan çekmedinmi eminmisin 6 cm düştüğüne eğer o kadar düştüyse çok iyi valla çünkü eibachın hiçbir yayı 6 cm düşürmez 5 cm lik yayı bile 4 cm düşürüyor acaba sana 3.5 cm benzinli yayımı verdiler araba puntoya göre ağır olduğu için inmiş olabilir neyse sen foruma ilanı koy illaki alıcısı çıkar
olabilir abi
güncel..
Eminsin değil mi 5 cm olduğundan? Ben hala anlayamadım da 3.5 cm mi,5 cm mi? :)