ilanı baltalamak gibi olmasın sözü gerçekten hoş bu arada tuttum :)
Printable View
ilanı baltalamak gibi olmasın sözü gerçekten hoş bu arada tuttum :)
degerli arkadaslar urunun ne oldugunu bılmeden (uretım yerı ,kalıtesı vb) yapılan yorumlar sadece gereksızdır
benım bu urunlerı satıp ta ticaret yapmak gıbı bır nıyetım yok
buna ıhtıyacım da yok
almak ısteyen alır ıstemeyen de fıkrını kendıne saklar
lutfen kendımıze yapılmasını ıstemedıgımız yakıstırmaları baskalarına da yapmayınız
Sayın Savaş Bey evet sizi çok iyi biliyorum genelde bazı ilanların altına satıcıyı savunur gibi yazılarınız bayaa çok...Ama şunuda unutmamak gerekir biri ilan bırakıyor ve ona ilan ücreti hakkında fikir amaçlı yazılar genelde yazıyoruz... İlan sahibi herhangi birşey demiyor hatta teşekkür ediyor ama siz çıkıp hemen muhalefet olarak tartışabiliyosunuz... Görüşünüze saygım sonsuz... Bende bir çok ilana art niyetli olmayıp yorum yaptım.. Mesela bir ilan vardı piyasadan bayaa fiyatlıydı satıcıyı yönlendirmek amaçlı yormumuzu yaptık... Neyse önceki mesajımdada dediğim gibi ortam gereye gerek yok...
Sayın Nevruz Erdem bey konuşma üslubunuzu biraz gözden geçirirseniz sevinirim... Teşekkürler....
Hayırlı Satışlar.....
Bendende son nokta bu......
ortam gerilmesin abiler:) isteyen istediği yerden alsın..bu konuda burda kapansın:)
Kapandı zaten fıratçım...:)
herkes istediği fiyata satar isteyen alır isteyen almaz kimse kimseye zorla mal satmıyor alıcak kişi kimden alırsa alsın kendine alıyor bize almıyor onun için gereksiz yorum yapmaya gerek yok bu konuda burada kapansın kimse birbirini kırmasın ;)
bundan sonraki yorumlarda tartışma yaşanırsa konu kilitlenicektir...
tekrar hayırlı satışlar
mert moderatör oldunda bizmi bilmiyoz olm:D
o şuan çayını içip uyuklama modunda:D
konu kapandı zaten...
Eğer elinde varsa bir adette ben istiyorum.
Tekrar Hayırlı Satışlar...
abi elinde kaldıysa 1 adet istiyorum ben izmirdeyiz görüşüp elden alabilirim teşekkürler
konu kapandı zaten açılmadı ki kapansın :)
ne güzel işte ilan sahibi satış açmış,isteyen arkadaşlar altına mesajını yazıyor.
benim derdim buydu halloldu hayırlı satışlar tekrardan.
not : site içerisinde satılacağına inandığımız ürüleri yurt dışından yada herhangi bir yerden birden fazla isteyelim ki hem daha ucuza gelsin hemde herkez faydalansın.bende forumun amacının bu olduğunu düşünüyorum.
saygılar...
Tabiki...
Bügün kargo ile geldi anahtarlık.Teşekkürler.