anladığım kadarıyla göstergeyi satın almadınız doğrumu anlamışım acaba ???
Yani Dynamic olan aracınız iki satırlık gösterge ile geldi ve 3 satırlık olanını sipariş vererek mi aldınız ???
Bide benimki active :) sanırım çalışmaz bende iki satır :)
Printable View
erkan bey, tam olarak neden bahsettiğinizi bilmiyorum ama sorduğunuz eğer;
benim göstergem 2 satır, 3 satırlı bende çalışırmı ise evet çalışır,
benim göstergem 3 satır, 2 satırlı bende çalışırmı ise gene evet,
benim araç active 1.9 beyaz gösterge çalışırmı ise gene evet :D
:) sorduğum bütün sruları okudumda hepsne de cevap alabilmişim bir tek 3 satırlı göstergeyi nerden ve kaça aldınız sorusuna cevap alamamışım :)
valla onun içinde engin abinin cevabı benimkinden farklı olabilir, ama genede cevaplayım.
Servisten veya internet üzerinde alabilirsiniz. Tabi serviste öyle pakette beklemiyor, parça numarasından getirebiliyorlar.
teşekkr ederim orhan bey. İnternetten google amcamızdan baya bi arattırdımda bulamadım. E birde çok sıkda servise yolumuz düşmyince gidip sormak da nasip olmadı. hani takan bilir hesabı kaça almıştır ozamanın parasıyla diye O yüzden merağımı gidereyim dedim.Tekrar sabırla cevap verdiğiniz için teşekkr ederim...
Engin abi 2.el olarak almıştı 3 satırlıyı.
birde active e 3 satırlı takınca dış ısı göstergesi çalışmıyo.(sensör yok)
başka çalışmayan bişey varmıydı hatırlamıyorum.
konuyu hortlakmak gibi olmasın :)
ama bana 2 yada 3 satır farketmez bu yeni tür kadranlardan gerekiyor.
satan bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
teşekkürler
SP1'lerin göstergeleri SP'2 lere uymaz. Hepsinin aynı nesil gösterge olması lazım. SP1'lere Türkçe yüklenemiyor malesef, bilginize.
Dış sıcaklık sensörünü siz sonradan taksanız bile bunu gösterge panelinde okuyamazsınız çünkü verilerin hepsi ECU üzerinden geliyor. Bu yüzden takılan sensörün verilerini önce ECU'ya okutmanız gerekiyor ;)