Arkadaşlar,
2007 1.3 MJET Grande Puntom Satılıktır, aracım active donanım olup ekstra airbag sargı arızası verdiğinde hız sabitlemeli kol taktırılmış ve aktifleştirilmiştir.
Bunun dışında aracım 152.000 km dedir, herhangi bir hasar kaydı bulunmamaktadır ancak soför tarafı marşpiyeli eşimin adadan dönerken dar alması sonucu boydan boya çizik ve biraz da göçüktür. Ben yaptırmadım yaklaşık 1 senedir bu şekilde kullanıyorum kullanıma hiçbir etkisi yoktur tamamiyle görseldir. Ayrıca aldığımdan beri ön kaputta olan bir biraz büyükçe bir çizik bulunmaktadır, bunların dışında 9 yaşında bir araç olduğu için irili ufaklı çizikler elbetteki vardır.
İç mekana gelecek olursak ne ben nede eşim sigara içmiyoruz ve araba içinde de sigara içirtmiyorum, koltukların kumaşları iyi durumdadır.
Motorunda 2 ay önce gelen ses nedeni ile triger kayışı bütün akşamları ile beraber değiştirilmiş ve yaklaşık 1.500 TL lik masraf yapılmıştır, aynı bakımdan 1 ay öncede amartisör takozları değiştirilmişti, rutin yağ ve filtre değişimlerini saymıyorum(10bin olmadan genelde değiştiriyorum) Şuan için motorunda yada yürüründe benim fark ettiğim bir arızası bulunmamaktadır.
Araç üzerinde 25.000km yapmış michelin energy saver lastikleri vardır.
Aracı çoğunlukla hafta içi eşim işe gitmek amaçlı kullanmaktadır ve araçtan ve özellikle de yakıtından çok memnunuz, satma amacım hayallerimin aracı olan ASX alacak olmamdandır.
Malum siteye ilanı hafta sonu vereceğim, o zaman mesajımı güncelleyerek buraya da eklerim.
Aracı düşünen arkadaşlar için fiyatım 25.500 TL dir, forumdan gelecek arkadaşlara 24.750 TL ye kadar düşebilirim.
Herkese hayırlı satışlar dilerim.
Yer imleri