12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Grande punto 1,3 mjet 75hp 93.000km titiz kullanılmış diri araç

murat doğan
    mdoggan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34FU7446
    Edilen teşekkür: 3

Standart Grande punto 1,3 mjet 75hp 93.000km titiz kullanılmış diri araç

Öncelikle merhaba; ilk sahip olduğum araba olduğundan severek aldım ve çok iyi baktım arabama. 58.000km iken 2013 5.ayda satın aldım.isterimki alan kişide aynı titizlikte baksın çünki gerçekten kullanıcıya gidecek araba.tüm bildiklerimi ve içimden geçenleri aşağıda yazdım.

bu aracı almadan önce bir çok arabaya baktımış ve doğru konuşmayan insanlarla karşılaşmıştım.
    Hasar kaydına bakmak için smse baya para ödemiştim.bazı ilanlar genelde cümlelere iyi başlar sonlarına doğru araçta hasar vardır,ufak bir kazadan bahsedip 15.000tl yazar,pert kaydı bulunmaktadır ama motoru tıkır tıkır çalışır diye yazarlar.BUNU ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM BENİM ARACIM BAHSEDİLEN AĞIR HASARLI ARAÇLARDAN DEĞİLDİR.

araç çok ekonomiktir.ortalama uzun yolda (ist.-amasya) 4,4/100 lt gördüm.şehir içi tabi ki trafik yoğunluğu ve hızınıza bağlıdır.benim ortalama 5,5-6,0/100lt olarak değişiyor.
    mtv 6 aylık 115tl, kasko 800 tl ye yaptırdım.muayene 2016 da doluyor.

en uzun yolum İst.-Datça oldu 2014 te.emin olun bu araç sizi uzun yolda yormaz.
    aracımın mazotunu hep shell den alırım.ilk çalıştırmada 1 dk bekler öyle hareket ederim.
    aracımı iş için değil aile arabası olarak kullandım.dikkat ederseniz konsolda, direksiyonda,teyp ve dijital klima tuşlarında silinme, hor kullanma vb şeyleri göremezsiniz.
    araç içerisinde sigara içmem ve kesinlikle içirtmedim.pırıl pırıl araçtır.yıkatınca ayrı güzel oluyor tabi.
    sınıfına göre içi corsa, clio ve 207 den geniş iç hacme sahiptir

10.000 km de bir bakıma gittim.bakımı da uygundur. Şuanda 250 tl tutuyor normal bakımı
    ben araç ile hiç kaza yapmadım.uzun yolda bile 110 km yi geçmem. aracı yormam hızlı kullanmam.
    bana ait olmayan tramerde 2 adet hasar kaydı var. 19/02/2013=306,00tl ve 13/02/2013=926tl.(5664 e boşuna para vermeyin diye söylüyorum)
    aracı yakup oto fiat yetkili sevisine göstererek aldım.aracın 5-6 parçasında boya mevcut değişen yok dediler.aracı aldığım abi kısmi çiziklerden dolayı kaskonun ücretsiz olarak sağladığı avantaj diye bu çizikleri keyfe keder yaptırmış boyayı. sağ taraf ve sol iki kapı boyalıdır.bunu bilerek aldım.önceki sahibinin telefonu var isterseniz arar sorarsınız. burası İstanbul 2009 model boyasız araç zor.

grandeputotr forum paylaşım sitesinden g.puntonuz ile ilgili her türlü yardımı alabilirisiniz.seviyeli ve yardımcı arkadaşların olduğu sitedir.ben faydalandım.

araç diri bir araçtır.iş için satıyorum aracımı yoksa satmam. ilk arabam olduğu için çok severek aldım ve kullandım.pişman olmayacağınız kullanıcıya gidecek aile arabasıdır emin olabilirsiniz.sınıfında fiyatının karşılığını veren, çok güzel arabadır.

takas istemiyorum.ben galerici değilim bu işten para kazanmıyorum.iş yoğunluğundan mesajlara cevap veremem.cepten ulaşınız.
    lütfen verilen fiyata göre saçma sapan teklifler etmeyiniz.fiyatta pazarlık payı hakkınızdır. makul düzeyde düşünüyorum.ölü fiyat için aramayın rica ediyorum.

BEN ARACIMDAN HAYIR GÖRDÜM UMARIM ALANDA HAYIR GÖRÜR..

1,3 multijet 75hp 93.000 km de Dynamic grande 2 serisi Titanyum grisi renginde istediğim fiyat: 31.500TL

ARACIN ÖZELLİKLERİ

çift bölge dijital klima.ayarlanabilir direksiyon.3 satır yol bilgisayarı.cam filmleri 1 numara.metal renkli kromajlı çerçeve, kırmızı renkli göstergeler.çelik jant,yeni michelin lastik,ön arka sis farları.ön kol dayama.airbag.abs.cd/mp3 çalar.ektra aux kabolsu almıştım telefon ve ipoddan müzik dinleme.city modu ile müthiş derecede rahat şehit için direksiyon kullanımı var. elektrikli aynalar. aracın anahtarında kapı kilidi açma tuşuna basılı tuttuğunuzda otomatik açılan ve kapanan 4 otomatik cam.

malum sitenin linki : Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2009 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 209863606

murat doğan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34FU7446

Standart Ce: Grande punto 1,3 mjet 75hp 93.000km titiz kullanılmış diri araç

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum.stepnesi hiç kullanılmamış.ayrıca aracı aldığımdaki 4adet eski çelik jantlarıda duruyor.isteyene onuda verebilirim.üzerine kış lastiği taktırıp ayrı durur ben öyle düşünmüştüm.aynı janta lastiği sök tak uğraşmazsınız.
    kışın ve yazın ayrı jantlar ile kullanabilirsiniz..

hakan kara
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 34punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

hayırlı satışlar ama bana göre fiyatı baya yüksek

murat doğan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34FU7446

Alıntı 34punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı satışlar ama bana göre fiyatı baya yüksek
    teşekkürler..
    haklısınız ama baya yüksek değil.aracın durumu iyi olduğundan bende alırken piyasasından yüksek aldım.
    yeterki almak isteyip iyi niyetini göreyim alıcının. anlaşması kolay.ne fiyat yazarsam yazayım mutlaka öldürmek isteyecekler diye düşündüm.
    bu nedenle fiyatı biraz yüksek tutup hakkı olan indirimle kullanana vermek istedim.forumdan birine satmak beni sevindirir.düşük yazsam galericiler yada alım yapıp satmak isteyenler arayacaktı.
    çalıştığım firma ithalatçı firma.12 yıllardır çalışıyorum.ticaretini yaptığımız malzemeye para yatırıp işe ortaklık düşünüyordum.hayırlsı en kötü biner devam ederim.çünkü bu arabayı satsam bile şu an piyasada temiz araba az vede pahalı.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Hocam açık söyleyim bu fiyata satmanız çok zor.Daha bugün 2007 model 90 hp 6 ileri abs,esp yokuş kalkış desteği olan,3 parça boyalı dinamik versiyon aracımı 26000 e verdim.Üstelik 3 aydır ilanda bekliyordu.27,26,5 a satmaya çalıştım ama o fiyatlara bile satamadım.Bence fiyatı bayağı bir indirmeniz lazım yoksa satmanız çok zor.Eğer fiyatı yüksek aldıysanız mecbur satarken bir miktar zarar edersiniz.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Gerçekten fiyat çok uçuk Sizi baz alarak ben fiyat yazmaya kalksam aracıma 42 falan yazmam lazım herhalde Hayırlı satışlar
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

hakan kara
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 34punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Alıntı mdoggan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler..
    haklısınız ama baya yüksek değil.aracın durumu iyi olduğundan bende alırken piyasasından yüksek aldım.
    yeterki almak isteyip iyi niyetini göreyim alıcının. anlaşması kolay.ne fiyat yazarsam yazayım mutlaka öldürmek isteyecekler diye düşündüm.
    bu nedenle fiyatı biraz yüksek tutup hakkı olan indirimle kullanana vermek istedim.forumdan birine satmak beni sevindirir.düşük yazsam galericiler yada alım yapıp satmak isteyenler arayacaktı.
    çalıştığım firma ithalatçı firma.12 yıllardır çalışıyorum.ticaretini yaptığımız malzemeye para yatırıp işe ortaklık düşünüyordum.hayırlsı en kötü biner devam ederim.çünkü bu arabayı satsam bile şu an piyasada temiz araba az vede pahalı.
    yok aracınız gerçekten çok temiz piyasada böyle temiz araç bulmak gerçekten çok zor ama ben sizin için söyledim,yani eğer bir an önce satma gibi bir niyetiniz varsa fiyat yüksek ama yok acelem yok derseniz fiyat iyi

Fatih Şen
    EVOCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 ED 9677
    Edilen teşekkür: 39

Ben Hayırlı Satışlar Dicem Sadece.. Yorum Yapmıyorum Satış Sayfalarına..

murat doğan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34FU7446

Merhaba arkadaşlar .araç satılmıştır.arabaya benim gibi titiz bakacak ilk defa araç sahibi olacak arkadaşa gitmiştir.
    fiyatı düşürdüm satılsın diye. yoksa tertemiz binilecek aile arabasıydı.fiyatı ise bize kalsın.
    2 yıldır forumdan bilgilenip faydalandım.teşekkür ederim.
    forumu da arkadaşa söyledim bakarsa diye..

KEREM SÜER
    amoleddarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 ZUT 99
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı mdoggan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar .araç satılmıştır.arabaya benim gibi titiz bakacak ilk defa araç sahibi olacak arkadaşa gitmiştir.
    fiyatı düşürdüm satılsın diye. yoksa tertemiz binilecek aile arabasıydı.fiyatı ise bize kalsın.
    2 yıldır forumdan bilgilenip faydalandım.teşekkür ederim.
    forumu da arkadaşa söyledim bakarsa diye..
    hayırlısı olsun Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ALI ORS
    ORS15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 257

arkadaşlar benim aracımda satılık temiz bir araç ilana bakın sahibinden 215950418

Kadir OSAN
    Kadir00906 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 342

Hayırlı satışlar.
    Beklenen Şuan Düşünüyorum....
    2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
    2006 Opel Vectra 1.6 essentia
    2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active

14. Bu mesaj için teşekkür edenler: