Merhaba arkadaşlar,

ben aldıktan sonra iş arkadaşıma da Punto aldırmıştım Kendisi Eylül-Ekim gibi evleneceği için aracını satmak istiyor. İlan numarası 212624546.

İlanı verirken değişen parçaları işaretlemiş ama açıklama kısmına yazmayı unutmuş herhalde. Aracın ufak bir kazası var, fotoğrafını da ekleyecek. Döner kavşakta rölanti hızıyla ilerlerken yeşil yanmakta olan ışık sarıya dönüyor. Önünde de Transit gibi kasalı bir kamyonet var. Kamyonet ışık sarı yanarken son anda geçecekmiş gibi gazlıyor, tabii arkadaşım da kamyonetle birlikte hızlanıyor ve sağdan gelen var mı diye o tarafa bakarken kamyonet durmaya karar verince bizimki çarpıyor. Kamyonetin kasası yüksek olduğu için kaputun ön/uç bölgesi ezilmiş, tamponda da hasar olmuş. Bu yüzden kaput ve ön tampon yetkili serviste değişmiş. Radyatörde ya da başka bir yerde sorun yok.

Araç 2013 model Lounge donanımlı. Ekstra olarak spor paket alınmış. Dolayısıyla alçaltılmış süspansiyon, 16 inç jant, özel koltuklar, Fiat hifi ses sistemi, krom egzos ucu, özel direksiyon, karartılmış arka/arka yan camlar gibi ekstraları var. Ayrıca otomatik kararan ayna, far/yağmur sensörü de standart olarak bulunuyor.

Her gün birlikte işe gelip gittiğim arkadaşıma ait olduğu için çok kez bindiğim, tertemiz bir araç. Karşıyaka Pasaport arasında işe gidip gelirken kullanıldı sadece. Sigara içilmemiş, yeni kokusu üzerinde. Bana kalırsa fiyatı epeyce yüksek yazmış ama pazarlık payı var.

Hatta fiyat konusunda sizin de önerileriniz varsa kendisine ileteyim, gerekirse güncellesin zira 2. el piyasasını ben de pek yakından takip etmiyorum.