Terbiyesizliğe lüzum yok. Adama fiyat sormuşsunuz o da kendi kanaatince cevap vermiş. Ne bu laubali cevaplar böyle yakışıyor mu?
Printable View
yaw he he ondan?
seviyeli olun hadsizliğe gerek yok
Seviyesiz terbiyesiz hadsiz diyorsunuz bana gören duyan küfür ettim zanneder. Size mi kalmış benim terbiyemi seviyemi haddimi sorugulamak. Forum eski forum değil zaten artık engel koysalar silseler çok da umrumda olmaz. Hade bana eyvallah. Kaçtım ben.
defolup gitmediğin hata.
tövbe yarabbi ben sinirlendim burada.
20li yaşları geçene kadar babasının altında ezilen, internette adam oldum sanıyor.
1. Hepi topu 1 yıl üyesin. Eski forumu nereden biliyorsun?
2. Sadece küfür etmekle terbiyesiz olunmaz. Adama soru sorup kaale almayan cevaplar verirsen de terbiyesiz olursun. Şimdi olduğu gibi.
3. Araban active paket.Km çok güzel,boyası olması biraz sakat. Istersen uçak motoru tak o aksesuarların arabana değer katmaz. Ikinci elde aksesuar değer kazandırmaz.
4. Banlanacak bir şey yaptın mı bilemem şayet birinin ilanını baltalamak banlanmaktan ziyade ayıplanacak bir şeydir. Sanki sana zorla yazdırmışlar da insanlar senin burada kalman ya da buraya yazman için ölüyormuş gibi havaların gerçekten komik.
Hadi güle güle.
Admine üyelik silinmesi hakkında mail attım. Çok merak ediyorum bu kafa için ne içiyorsunuz bonzai taş şeker hangisi? Altı üstü forum bana maddeler halinde cevap yazıyorsun millet yaw He He lafına gülüp geçer siz ne terbiye
Bıraktiniz ne de seviye. Sırf mesaj yazmak için sırf mesaj sayısı için mesaj yazıyorsunuz çok boş konuşuyorsunuz ülkede boş ve İşsiz Insan çok tabi böyle olması çok normal. Cevap hakkı doğduğu için yazdım. Size bol geyikli seviyeli herkesin haddini bildiği bol saçma mesajli forumlar.
Merhaba Mehmet;
Konu altına alakasız bir mesaj yazıp sonra yardım isteyip, yardım edilince'de "Yaw He He ondan." diye yazarsan bu senin terbiyesizliğini gösterir.
Konu içerisnde yada forumda ne kullanıyorsunuz ve madde isimlerini sayarak itham etmek suçtur.
Forumdan uzaklaştırılmak istiyorsan bu istegini seve seve yerine getirebiliriz.
Alakasız mesajlar silinecektir.
Uzaklaştırma değil komple üyeliğimin silinmesi talebim var bir an önce yaparsanız sevinirim.
Yok komple silsinler üyeliği de forumun terbiye seviyesi yükselsin forumda herkes terbiyeli ben bozmiyim forumun terbiyesini.
reklam peşindesin ya neyse. Hiçbir forum yönetimi üyesini silmez sadece banlayabilir. Sen bence bu forumdan gitmek gibi bir amacın yok :D
Arkadaslar ucunuzunde yazdiklarini pek tasvip etmiyorum.
Arkadasimizin yazdigi biraz alayci olmus " yav he he " kelimesi biraz asagalayici ve alayci bunu hakli buluyorum ama , buna cevap hakki ne bana ne size doğmaz. Konu hakkinda görüştüğü arkadas cevap verecekse verir sikayeti varsa iletir. Konuyla alakamiz olmayip uyari yapmaya veya konu dışı tartismalara girmeyede hakki yok.
Moderator forum yonetimi adina diyecegini demis , daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Yonetim hakkina yorum yapamayiz sonucta hic birimiz
Mehmet buyurman, birader adab-ı ahval mahrumu birisin anlaşılan, duruma yakışık kalmayan konuşman yüzünden tepki gördün, seni uygun dille uyardım "kusura bakmayın" diyip konuyu kapatacağına hala yok söz hakkı bana doğdu yok benim üyeliğimi silin... v.s laf dilbazlığı yapıyorsun. forumla ilgili ne sıkıntın varsa yöneticisi var moderatörü var sıkıntını onlar çözer, açtığım konunun altına abuk sabuk yorum yapıp durma
.
anlaşılan piyasa harbiden kötü :D bütün bir ilan süresi boyunca 6 kişi aradı.
Bu ara gercekten cok kotu hem kis olmasi hemde yil sonu olmasi sebebi ile subattan sonra yavas yavas duzelir. Ayda iki punto satardim simdi iki ayda bir puntoya dustu :))
"I phone araciligi ile gonderildi"
Aynen Mehmet Bey, normalde puntom satılık değilken yolda durdurup sorarlardı satıyor musun diye ya da şubede sorarlardı satmıyor musun diye. 10 gündür internete ilan verdim, 500 kişi bakmış 6 kişi aradı :) hayırdır bu aralar sıfır araçları bedava mı dağıtıyorlar ne iş? :)
Bedava degil ama kredi faizlerini dibe cekip vadeyi uzatinca cazip geliyor.
Acele yoksa biraz daha bekle ;)
"I phone araciligi ile gonderildi"