aralıkta görüşürüz o fiyatı bulursan yine güncelle bu konuyu :)
Printable View
aralıkta görüşürüz o fiyatı bulursan yine güncelle bu konuyu :)
Bende de 2008 güvenlik paketli 90'lık 6 ileri dynamic var. 70.000 km,de. Ben bile 28.500 den aşağı vermem. Kaldıki senin aracın emotion. Fire active boş araçlara 25.000 diyolar. Herkesin lafına bakma hocam.
Sent my iPhone using
Arkadaşlar daha dün fiyat konusunda yorumlara kızıyorduk yine yapılıyor kaldıki ortada birde şöyle durum var sıfır fiyatı bu araçtan daha düşük araçlara 33000 e normal ucuz bile denilirken buna fazla olmuş demekte manidar!
30.000 mi :D :D
Ya benim anlamadığım sizi benim fiyatım neden ilgilendiriyor ki araç benim değil mi istediğim fiyatı yazmak da özgür değil miyim. Dün pazar da 2006 model 170.000 de aktive araca 26.000 TL yazılmış pazarlık yapılıyordu. Ayrıca benim acil durumum yok çıkar biri istediğim fiyatı verir satarım, çıkmazsa binerim galerici 27.000 peşin veriyorsa demek ki bir bildiği vardır değil mi ? Ayrıca piyasaya baktığınız da bu paralar da puntodan iyisi yok neden araçlarınızın değerini bilmiyorsunuz daha da fiyatlarını öldürüyorsunuz ki ?
Konu kilitlenebilir 28.500 e satıldı araç arabalarınızın kıymetini bilin ucuza vermeyin.
Hayırlı olsun.Tam değerinde satmışsınız.Bu araç zaten 28 den aşağı gitmezdi.
hayırlı satışlar
.......