hayırlı satışlar abi. maşallah araba yol yapmamış gibi km ye bak)
hayırlı satışlar abi. maşallah araba yol yapmamış gibi km ye bak)
Saolasın Şenol,
Bu benim haftasonları ve buluşmalar içinkullandığım aracım anca bu kadar yapabildim napim
![]()
hayırlı satışlar...
hayırlı satışlar...
TSİ Jetta.
hayırlı satışlar abi
hayırlı satışlar... vuruk değişen boya felanda yok değilmi ?
Her TÜRK asker doğar
Hayırlı satışlar abi, görünüşü de km'si de harika.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Saolun,
-Sol çamurluğu derin şekilde çizmişlerdi 10 cm uzunluğunda,autoking de mini onarımdan yaptırdım
-2008 martta sağ çamurluk değişti,sağ kapı boyandı
Geçen ay boya koruma yapıldı
Satış amacım memnuniyetsizlik değil aksine aracımı ne kadar sevdiğimi bilir arkadaşlar
Kubim hayırlı satışlar...
Araca ben kefilim son derece diri ve kondüsyonlü bir makinadır. Herşeyiyle orjinal ve servis bakımlıdır.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
@sowhat788 mustafa arkadaşımızın telefon numarası lazım amortisör yumuşatma hakkında bilgi almam gerekiyor bende yaptırmayı düşünüyorum
Mustafa abim araba duruyosa talibim bi arkadaşım için. nasıl irtibata geçebiliriz kaçırmadan alalım puntoyu![]()
Fotolari yok mu ? Daha detayli bilgi verebilir misiniz ? Araba ne modeli. Active. Dynamic. City durumu ne..mekanik bakimi ne.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Laa konu 2011 konusuymuş. Telden fark etmedimRezillik
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri