Çıkar... Çıkmazsa Mal benim :D
Printable View
50 kere yazıldı şu ilanlardaki fiyatlarla ilgili yorum yapılmasın diye her araç her fiyata gidebilir ben eski bir sahibinden.com çalışanı olarak ne araçlar ne fiyatlara gidiyordu 17 bin tl ye doğan slx satıldığını gördüm sırf km si orjinal 70 binde diye yani adam fiyatını belirlemiş bize hayırlı satışlar demek düşer fiyata yorum yapılmaz ki bence fiyat şuandaki piyasa şartlarına göre çok değil
Hayırlı satışlar dedik zaten hemşerim,suyu bulandırma...
Bu arada merakla bekliyoruz dediğiniz fiyatlara satılacak mı satılmayacak mı? Dilerim gönlünüzden geçenin 5000 fazlasına verin ama zor gibi.
FİYAT 37.250 zoruna giden yazmasın.
Sakin lutfen. Kimse kimsenin sattigi aracin fiyatina yorum yapmasin. Herkesin kendi mali kac para isterse ister. Hosuna gitmiyorsa fiyati es geçelim. Birbirinizi kirdiginiza degmez. Lutfen..
Hadi insanlık bende kalsın.Hayırlı satışlar,ayrıca neden zoruma gitsin,5000 fazlaya ver dedim zaten...
Yalnız sonu ''taa....'' ile biten cümleyi beğenmedim,yakın akrabalarına iade ediyorum..Ben terbiyemi bozmadım küfür de etmedim..Ama sen etmişsin fark olacak tabi olur böyle durumlar..Haydi tekrardan hayırlı satışlar..
Konu günceli 37.250 Tl
Hayırlı satışlar, ev alacam demişsiniz ancak araç satışı konusunda tok satıcı rolündesiniz(fiyat az yada çok önemli değil) alacağınız ev aracınızı satmanızımı bekliyor?
adamı buraya yazdığına yazacağına pişman ettiniz. bu forumun amacı bumudur yani !!! alan alır almayan başka araç bakar bu kadar net olan birkonuda insanları saçma sapan yorumlarla bezdirmeyin.
Araç SATILDI ilanı kaldırıyorum.....
Bu fiyata satılmaz diyenler araç 36,500 e gitti.
Konu KAPANABİLİR. Aracım Konyalı bi polis memuruna gitti. :happydan:
Şimdi SIRA EVDEE..
Haydi hayırlı olsun. Araba gider gelir. Başı sokacak ev şart bu dönemde. Güle güle oturmak nasip olsun inşallah.
Hala sataşıyosun ya.Sen gibi,sonu taaaaa ..... ile biten küfürler etmedik ya ondan olacak...İlana önce 36.yazıp sonradan kurnazlık edip 37.250 yazmana kızmıştım,alan maldan hayır görsün sende paradan hayır gör.