hayırlısı olsun hocam inşallah istediğiniz fiyatlara rahat rahat satarsınız..
Arkadaşlar merhaba; Yurt dışına yerleşeceğim için acil satılık.Son bakımları oto da cihat usta tarafından yapıldı kayıtları mevcuttur. Aracı alırken ekspertiz yaptırdım boya yoktu bende de kaza ve boya olmadı.Anlayacağınız araç darbesiz ve boyasız.Forum dan İzmirdeki arkadaşların bazıları aracı bilir onlarada sorabilirsiniz. Sahibinden İlan No: Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2008 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - Pasif İlan - 131613435
Bunun harici evimide satıyorum İzmir Bayraklı 75. yıl mahallesinde 130.000 Tl istiyorum.İlanını daha koymadım en kısa zamanda koyacağım.İlgilenen olursa ceptende ulaşabilirsiniz. 0530 200 07 57 Saygılar...
hayırlısı olsun hocam inşallah istediğiniz fiyatlara rahat rahat satarsınız..
iyi satışlar
Punto Evo
hayırlı satışlar hangi ülkeye bizide götür![]()
Arkadaşlar hayırlısıyla danimarka ya gidiyorum çocuklarım için. Araba konusunda 3 e 5 e bakmıcam artık.
hayırlı satışlar
C(C)K
Allah kimseyi bu cennet vatandan ayrı bırakmasın 5 yıl hollandada kaldım ama aklım hep burdaydı. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı satışlar
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
ne yirmi bini ya yirmi bine anca fire active olur dizel bi de servis bakımlı hatasız en az 25000 var o arabanın aslında.
düşersen ölücüler sarar etrafını. fiyat az bile
Teşekkürler herkese araç satılmıştır 22.000 tl ye manisadan bir arkadaşa,Kazasız belasız günlerde kullansın.
hayırlı olsun.
evet ucuz bile .. 1 hafta olmadı 2009unu 24500 e aldım.. hayırlısı olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri