Hayırlı satışlar kardeşimİlk sahibi burada son sahibi burada daha ne olsun referanslar gayet sağlam..
Arkadaşlar 1,5 sene önce aldığım ve gözüm gibi baktığım aracım evo'ya geçiş amacıyla satılıktır. Vizesi 2 gün önce yapılmıştır. Al 2 yıl bin
Fiyatı uygun belirledim ama foruma ikramımız da olur. 24500 TL
Sadece sağ ön çamurluk değişiktir, bir tane de lokal boyası vardır.
Dosta gidecek bir araç. Forumda satılırsa çok memnun olurum.
Aracın ilk sahibi de SteinGp'dir ( belirtmeden geçmeyelim)
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2006 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 129695919
biz gp'yi çok sevdik
Hayırlı satışlar kardeşimİlk sahibi burada son sahibi burada daha ne olsun referanslar gayet sağlam..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Temiz araç maşallah hayırlı satışlar...
Sağolasın Oğuz kardeşim
Arda abi babadan oğula nesil devam ediyor![]()
biz gp'yi çok sevdik
hayırlı satıslar..
Sağolasın Orkun kardeş![]()
biz gp'yi çok sevdik
Cihan bir arkadasim emotion ariyordu o kazanin fotolari varsa bana gonderebilir misin birde son fiyat ne olur.
Fotoları yükledim abi. Forumdan buldum iki saniyedekaza değil olsa olsa şansızlık diyebiliriz. Şasede falan hiç sıkıntı yok yani (haziran 2008). Ufak tefek çizikler vuruklar var da tabiki. fiyatı özel mesajdan yazayım.
biz gp'yi çok sevdik
Evet bu kaza benim şanssızlığım. Köşeyi dönen bi kamyonun kasası sürtmüştü. Sac kırıldığından düzeltilemedi.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Muhammad Ali Clay
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ima-geldi.html
burdan da bakılabilirCan kardeşim açıklamayı yapmış gerçi.
biz gp'yi çok sevdik
Konuyu görünce aklıma geldi o gün yaşadığım sinir
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Muhammad Ali Clay
Hem de hiç olmayacak yerde aga![]()
biz gp'yi çok sevdik
Hayırlı cumalar ve kilometre orijinal günceli![]()
biz gp'yi çok sevdik
cihan hocam,
10 gündür can ın puntosunun peşindeyim. nakit para diyorum ilk uçakla geliyorum diyorum sana sözü varmış vermiyor.
ben aradan çekiliyorum. artık araca talip değilim ama şunu bil eğer o arabayı almaz yada alamazsan can a çok ayıp olur bilgin olsun.
Eyvallah Abdullah abi. Can sözüne aşırı sadık biri olduğundan böyle yani durum
Senin de dediğin gibi almazsam hem Can'a hem de kendime ayıp etmiş olurum. Araba satıldı satılacak kısa süre içinde inşallah. Ondan sonra da hakkımızda ne hayırlıysa o olsun.
Anlayışın için de çok teşekkür ederim. Zaten forumdaki sizler gibi insanlar sayesinde Puntocuyuz.
biz gp'yi çok sevdik
Emo satılmıştır. Herkese çok teşekkürler![]()
biz gp'yi çok sevdik
Hayırlı olsun...![]()
Teşekkürler abiAllah herşeyin hayırlısını versin.
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri