Hayırlı satışlar..
Arkadaşlar selamlar, uzun bir süre oldu foruma yazmayalıEskiden Punto üzerine bilgi paylaşırken ve o gün geldi
Ben de aracımı satıyorum artık. İyisiyle tatlısıyla kendisi ile 6 sene geçirdim. Dili olsa konuşsa, neler der neler kim bilir
Neyse duyguları bir kenara bırakalım. Aracın ilan bağlantısı aşağıda, ancak kısa bilgileri de ekleyeyim,
Model: Emotion
Yıl: 2006
KM: 125.000
Beygir: 90HP
Vites: 6 ileri
Fiyat: 20.000 TL
Detaylar: Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 122496533
![]()
Konu dmRy tarafından (26/05/2013 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar..
satıcı dediğin böyle olmalıinşallah değerinde gider bence değerinin biraz altında
hayırlı satışlar![]()
fiyat çok iyi bence biraz daha fazla eder aracınız, hayırlı satışlar
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
Böyle ilan hiç görmemiştim. Adam her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazmış, keşke herkes böyle olsa...
ben daha yeni sattım aracımı bu ilanı gördüm gıdıklandım şimdi![]()
ben de 1 ay önce sattım 1 parça boyalı, 2006 emotion+gp 24400 e gitti
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
Arkadaşlar teşekkürler,
Tabi bu kadar detaylı herşeyi yazmak pek iyi değil sanırım. 1 kişi bile aramadı![]()
hocam allah aşkına o kazada kaput değişilirmi yav onda çizik var bişi yok fiyat ve araba çok güzel nese hayırlısı olsun.
Fiyatı değiştirdim arkadaşlar, düz 20.000 TL'ye bırakacağım.
hiç araç bilgisi olmayanı dahi yeterince aydınlatacak bır ılan olmuş........
hocam aracın gayet güzel, okurken yoruldum resmen![]()
çok ince detayına kadar anlatmışsın, yakın illerde olsak görmeye gelirdim valla, hayırlı satışlar![]()
keşke herkes sizin gibi olsa,
inşallah istediğiniz fiyata satılır.
aracımı hemen satabilecek olsam düşünürdüm.
hayırlı satışlar
Gerçekten experden daha iyi rapor verilmiş motor testi eklense experi bile şaşırtir. Biz araba alacağımız zaman hiç denk gelmez boyle satici yaw![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri