tel no:533 410 90 57 arkadaslar. ese dosta gidecek cisnten start-stop özellikli. foruma özel pazarlıgımız yapılacaktır.
2011 model 13.000 km garaj arabası sıfır hata yoktur. okuldan eve evden okula gelip gittim sadece. iki tane kar lastiği verilecektir. pazarlık payı mevcuttur. asagıdaki linkte daha iyi inceleyebilirsiniz. juke düşündüğümden dolayı satıyorum.
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayan-ogretmenden-hatasiz-2011-model-13.000-km-de-garaj-arabasi-121858079/detay/
tel no:533 410 90 57 arkadaslar. ese dosta gidecek cisnten start-stop özellikli. foruma özel pazarlıgımız yapılacaktır.
arkadaslar piyasamı durgun bu sıralar? fiat 2.el de en cok giden arabadır diye tercih etmistim tertemiz araba ama kac gundur istediğim talep yok. öldü fiyatına da vermek istemiyorum satmaktan vazgecsem mi bilemedim.
Guncel
güzel araç maşallah bir puntocuyu daha kaybediyoruz
Piyasa durgun evet dün yenibosna pazarına gittim etraf araba dolu ama alıcı toplasan 50-70 kişi ya vardı ya yoktu şaşırdım zaten sabah haberlerdede konusu geçti bu aralar böyleymiş şansına acil satışlar paraya sıkışanlar için kötü durum düşük fiyata arabalar uçuşuyor ortalıkta tabiki alıcılar içinde çok iyi zaman ne diyelim hayırlısı buda bir şans
aynen dediğin gibi altın araba piyasalarını da mı etkiledi anlayamadım herkes parayı altına yatırıyor gibi ama bu da ümitsizliğe düsürüyor cok sukur keyfi keder bir satıs benimksii Allah acil sıkısık satıcıların yanında olsun
aracımız satılmıstır.
Abi piyasa durgun demişsiniz araç 4 günde satılmış
Hayırlı olsun alana da satana da...
hayırlı satışlar
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri