Hayırlı satışlar..
.Değişen parçası yoktur .şehiriçi ortalama 6.0 litre yakar.
90binde balatalarda dahil olmak üzere bakımı yapıldı.Ağır bakımı 120bin km dedir.
Üzerindeki lastikler Bridgestone Turanza ER 300 serisi ve 3 aylık yeni lastiklerdir.
Normalde bu seride park sensörü olmamasına rağmen özel olarak taktırdım..
Büyükçekmece etrafında istenilen yere gösterilir
eğer forumdan satılırsa alan kişiye benden güzel bir hediye olacak araba için (biraz dah merak uyandıralım )
sahibinden ilan numaram: 115363256
![]()
Konu serkandemir tarafından (18/03/2013 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar..
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Olabilir tabi)
Samsung Mobile ile gönderildi
cumartesi sabahı günceli
hayırlı satışlar.
direksiyonu orjinaline çevirsen daha güzel olur bir çok kişiye antipatik geliyor ve ayrıca onun yüzünden km den de şüphelenebiliyorlar günceli..
pazar sabahı günceli![]()
Serkan yanlış anlama ben böyle birşey düşündüğüm için söylemiyorum piyasadaki algıyı sana iletiyorum yoksa sen böyle birşey yaptın der miyim..ben satışına yardımcı olmak için söylüyorum yoksa başka bir amacım yok...birde sanayide falan 150-200 liraya orjinali gibi yapan yerler de var haberin olsun..
Tayfun hocama katılıyorum.direksiyon biraz eğreti duruyo bu güzel araca sanki..maalesef çok küçük ayrıntılara takılan birsürü alıcı çıkabiliyo.
kesinlikle yanlış anlamadım ve haklısın satış için önemli ayrıntı bunlar işte sorun şu ki anadolu yakasında güzel olan bi yer var gitmeye hiç vaktim olmadı bi süre daha bu şekilde devam etsinde olmazsa yaptırdıktan sonra tekrar ilan veririm zaten fiyatıda bu yüzdewn makul tuttum diyebilirm teşekkür ederim tekrardan verdiğin bilgi için![]()
hayırlı satışlar
salı sallanır günceli
direksiyon değiştirene kadar fiyat düştü 24.750
çarşamba çarşafa dolanır günceli
abi hayırlı satışlar ya bu nasıl bir piyasa bu fiyata bu araç nasıl satılmaz anlamadım wallahi kardeşim Allah kolaylık versin bizim gibi araç satanlara. hayırlı satışlar.
Cumartesi öğlen gunceli
Samsung Mobile ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri