Hayırlı satışlar kardeşim, hayırlısı olsun senin için.
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 6500km'de. 1.3mjet active.
Ön tampon, sağ arka kapı ve çamurluk değişen parçalar.
Lastiklerim ve jantlarım 10-12bin km yaptılar. Bakımları tam. 70bin km'de bakıma girip yağ,yağ filtresi, hava filtresi değişecek.
Bunun haricinde kendim 5bin km'de bir hava filtresini değiştirdim. Özenli ve temiz kullandım. Satmayı düşünme sebebim, uzun süreli yurtdışına gidecek olmam. Bazılarınız biliyordur, Tofaş Ar-Ge'de çalışıyorum. Mühendisim. Görev sebebiyle yurtdışına gidiyorum.
Muayenesi Aralık 2012'de yapıldı. Puntolardaki motor no okunamama dışında hafif kusuru bile olmadan geçtik. MTV'sini yatırdım. Temmuz bandrolü ödenecek sadece 6 ay sonra. 180TL.
0549 5967327
21750TL istiyorum. Takas yok.
Saygılar.
Konu tonymontana tarafından (27/02/2013 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar kardeşim, hayırlısı olsun senin için.
Hayırlı satışlar.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Hayırlı Satışlar
Hayırlı satışlar olsun
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çok hoş renk.hayırlı satışlar olsun...
Tesekkurler arkadaslar. Cok sevdim bu arabayi, kimselere emanet edemedim temizleteye hep kendim cilaladim aramizda ask var
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
hayırlı satışlar
Arkadaşı bulmuşken Bravonun akibetini de sorsaydık. Hayırlı satışlar bu arada. Modifiye tutkunu arkadaşlar kaçırmasın bence.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
hayırlı satışlar bu km deki bir araç için fiyat baya uygun
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
hayırlı satışlar abi..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
sağol can kardeşim.![]()
hayırlı satışlar Yiğit Abi
Hayırlı Satışlar.
21750 günceli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri