hayırlı satışlar. araç dizel olsa ve sadece Dinamik olsa bugün 30.000 TL.ye satardınız...
Printable View
hayırlı satışlar. araç dizel olsa ve sadece Dinamik olsa bugün 30.000 TL.ye satardınız...
Aracı bu gün 29000 e sattım.Hayırlısıyla kullanır işallah yeni sahibi.
Gerçekten farklı bir araçtı.
hayirlisi olsun.insallah en kisa zamanda yeni aracinizi alirsiniz..
hayırlı olsun
Yeni araç ne düşünüyosun?
Multiair Lancia Delta gelebilir.Güvenlik+tekno+titantum tavanlı birmottan haber bekliyorum diğer alternatif Kia sportage 2012 ve üzeri yada Yeni ceed son seçenek ise Yeni I30 crdi style.
Anlıyacağın kafam karışık kafamdaki rakama okey derlerse Deltayı çakacam bakalım.
hayırlısı olsun Onur hocam. benim de 2inci cocuk geldi.arabaya sığamıyoruz.daha 1 sene kredisi var.seyahata cıkarken valizleri araya atıyorum .napcaz bilmiom.?
hayırlı olsun güzel araçmış giden..yenı arac hayırlı olsun artık
Onur, gözünaydın, hayırlı olsun,
Lancia Delta oldukça konforlu ve geniş bir araç, beklentilerine cevap verecektir kesinlikle.Ancak ikinci el piyasasasını da düşünüyorsan, alıp almamayı bir daha düşün derim.Bu arada ben olsam piyasasını hiç düşünmezdim :)
onur hayırlı olsun. yeni araç konsunda iyi bir araştırma yapıp karar vermen gerekir.
Arda hocam inan bende düşünmüyorum 2.eli nasıl olur diye hangi markada sıkıntı yokki en dolusu hatasız Evo yu 3 ayda sattım.
Benim tarzımı ve araçtan beklentilerimi karşılayan 3 araçtan biri Delta (maddi imkan doğrultusunda) marjinal tarzı ve titanyum tavan olayına hastayım.Bakalım daha aramadılar teklif ettiğim ödeme durumu okeylenirse gözü karartacam.
iyi alışverişler.