Hayırlı olsun arkadasım fiyat baya iyi.Bence kacırılmayacak bir araç.
Printable View
Hayırlı olsun arkadasım fiyat baya iyi.Bence kacırılmayacak bir araç.
hayırlı satışlar . araç temiz ufak bi pazarlık ile satılır derim..
sağolun...bencede iyi bakıyorum çünkü aynı kilometrelerde araca ve activlerde 27 isteyen bile var ben elimden geldiğince minimum ve hakkı neyse onu istiyorum diye fdüşünüyorum
sağolsun... vallah bende araç değiştireceğim için satıryoum corolla veya auris bakıyordum bir corolla buldum o yüzden buralara çektim bundanda satışı ben üstlenirim diyorum o kadar...
forum dışında bir arkadaşımıza araç opsiyonlanmıştır.
hayırlı olsun nihayet..
ersoy kardeşim kısmet o opsiyonladığım arkadaş kredi çıkaramadı ama dün akşam tuzladan bir arkadaşımız geldi o da kredi için bugün başvuruda bulunacak ona opsiyonlu şimdi bakalım bulduğum araçta satılmış zaten o arkadaşta olmazsa fiyat değişecek... toyota düşündüğüm için satıyordum ama yoksa memnunum arabamdan ... bakalım kısmet
arkadaşlar araç salı gününe kadar opsiyonlanmıştır. Fiyat değişmiştir. Alacağım araç satıldığı için keyfe keder satılıktır...
kardeşim sağlık olsun. aracın temiz güzel fazlada acele etme .. bende aslında senin gibi toyota bakıyordum ama istediğim gibii bulamadım..2008 mjt active vardı onu sattım derken bi baktım sıfır punto lonuge almışım.. kısmet bu işler
arkadaşlar araç satılmıştır teşekkürler...
yeni aracım
megane 2 dizel expression + plus paket
kaporası verildi salı günü konyadan kısmetse gidip alıcam...
hayıırlı olsun hocam sorması ayıp kaça gitti aracınız?
Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız aldığın da , sattığın da.
önder hayırlı olsun kardeş. megan 2 kaç model,fiyatı vs. bilgi verirmisin