15.000 tl ye mi verelim günceline puntoymuş almak dert satmak dert
![]()
Aracımı daha geniş bir araç alacağımdan dolayı satıyorum.3 kapısı çizik nedeniyle yetkili serviste boyandı.sol ön çamurluk ve ön tampon hafif bir kazadan dolayı değişti.Direksiyonunda soyulma var.ayrıca sol aks kafasının da değişmesi gerekiyor.araç yüksek hızda titreme yapıyor.Onun haricinde büyük bir kazası sıkıntısı yok.155.000 km de bakımlarınıda düzenli olarak yaptırdım.En son Kavaklıdere Fiat serviste city motoru garantiden değişti.O sıkıntısıda yok.
Fiyatınıda ona göre makul yazdım.18.750 tl istiyorum pazarlık payı vardır.Daha geçen ay 1000 tl vererek orjinal alüminyum alaşımlı punto jant taktırdım.Aracım Ankarada dır.
ilana sahibinden.com dan detaylı olarak bakabilirsiniz.ilan no#111330040)
Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 111330040
resimler eklenecektir.
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
15.000 tl ye mi verelim günceline puntoymuş almak dert satmak dert
![]()
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
hayırlı satışlar, verdiğiniz ilanda symbol alacağım yazmışsınız, symboller puntodan büyük araba sayılmaz hatta ev sahibinde var içi puntodan daha küçük, tavsiye etmem kemiksiz araba iskelet sağlam değil ama megane symbole göre 10 kat daha iyi ve geniş araçtır,,,
ben symbolü bagajı için düşünüyorum....araç pertden dönmedi sonuçta ufak bi kaza sadece çamurluk ve tanpon küçük hasar aldı..![]()
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
hocam aracınıza çamur atmadım ben, alacağınız araç için yorum yaptım. Birçok symbolün kaza sonrası ne hale geldiğini gördüğüm için hatta birisi gözümün önünde gazete kağıdı gibi pert oldu.Reno yu sevmem ama alıcak olsamda eski cupelerle megane 2 alırım.2012 symbol almaktansa 2006 ya da 2007 megan-2 almanızı öneririm hem bagajı daha büyük hemde symbole göre daha güvenli bi araç sizin güvenliğiniz için![]()
Konu ligdevi tarafından (17/01/2013 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
Hocam plakayı alabilirmiyim? Bir de arabanın içi ne durumda acaba?
Kimse arabanıza pert dememiş ; sadece dışarıdan insanlara bunu anlatmak zor anlamında yazdım. Umarım kısa zamanda satılır.
hayırlı satışlar
yok ben bir çıkış yapmadım zaten yanlış anlaşılma olmasınmegan 2 bende isterim ama maddi durumum 24-25 vermeye yetmiyor en fazla 21.000 tl ye çıkabiliyorum.
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
aracımın plakası 06 ba 7106 aracın içi dediğim gibi direksiyona soyulma var onuda bilerek yaptırmadım alan kişi zevkine göre yaptırır diye
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
Satmaktan Vazgeçtim teşekkür ederim
İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
M.KEMAL ATATÜRK
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri