güncel
Printable View
güncel
güncel
kardeş bununla geçmiş olsun. yeni farkettim allah beterinden ve tekrarından korusun cümlemizi.
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim sorunsuz atlattık cok şükür geçti gitti artık daha dikkatliyim :) Allah hepimizi korusun kazadan beladan
güncel
araç hala satılık mı?
evet satılık
güncel
Hayırlı satışlar
güncel
geçmiş olsun çok. yeni ilan var mı sahibindende varsa link.. hayırlı satışlar
Fiat Punto 1.3 Multijet Lounge 2012 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 136858584
yeni link araç tekrar satışta
bir güncel daha...
hocam kusura bakmayın ama 34.900 e satamayınca 35.500 e güncellemedeki stratejik amacınız nedir merak ettim, ben şimdiye kadar birkaç defa araç sattım, girdiğim fiyattan alan olmayınca fiyatı indirdim ve sattım,yoksa hata mı yaptım? aynı aracın kazasızı 33 bine satılıyor Fiat Punto 1.3 Multijet Lounge 2012 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 136241506
Evet burak hocam aracının fiyatı doğru olmayabilir ama, kişinin kendi biçtiği değeri kimse yargılamamalı.bana 15bin, size 20bin. Herkesin fiyatı farklı...
Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.
fiyat güncellemesi keyfi diyelim nasıl olsa satılmıyor diye rastgele yazılmış bir fiyat.fakat 33bine satacağıma hiç satmam! evolar 33bine satılıyor veya easy paketler.ayrica fiyat ortalamasına bakarsanız 36-37bin tl civarında fiyat güncellemem konusunda haklısınız ama 34.900 yazsamda 35.500 yazsamda ben bu aracı en son 34bine bırakıcam daha düşük fiyata satmam kesinlikle sonuçta satış da keyfi.
bugün aracın 20bin bakımını yetkili serviste yaptırdım.aracın 10bin ve 20bin bakımlarının faturaları ve tüm kayıtları uşak fiat bayisi ağaoğlu otomotivde mevcuttur.satış fiyatı 34bin tl olarak güncellenmiştir ve ilan günceldir.
33.750tl günceli.