merhaba arkadaşlar, başka bir araca niyetim var, ilgilenen olursa aracım satılıktır..
Hayırlı forumlar..
2012 model, 1.3 Multijet, Start-Stop'lu, Dynamic, kazasız-belasız, boyasız. henüz 15100 km'de, sıfır kokusu üzerinde, çok temiz kullanılmış, sahibinden..
Dynamic versiyonu full versiyondur:
(elektrikli camlar ve aynalar, çift bölgeli elektronik klima,
deri direksiyon simidi ve vites topuzu,
yüksekliği ayarlanabilen farlar,
city fonksiyonlu direksiyon sistemi,
Punto logolu kapı eşik kaplamaları,
ambiyans ışıklandırması,
yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi,
yol bilgisayarı,
arka park sensörü,
ön, yan ve sürücü diz hava yastıkları,
ABS, EBD,
viraj adınlatma fonksiyonlu sis farları ve
direksiyondan kumandalı radyo, CD, MP3 çalar,
Tek dokunuşla açılabilen ön-arka camlar)
Ayrıca en çok aranan bordo iç döşeme vardır.
Aracımda Ek olarak Evo Kit:
[YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL(HIZ SABİTLEYİCİ), IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI, BLUE&ME(Bluetooth), ORIJINAL HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI]
ve ESP Paketi ( (ESP, ASR, Hillholder, HBA ve MSR.. ) bulunmaktadır.
Asist Kitli ya da düz dynamic araçlarla karıştırmayınız. Aracımda donanım olarak sadece açılır cam tavan ek. Ayrıca araç start-stopludur, yani ışıklarda ya da durmanız gerektiğinde vitesi boşa alıp ayağınızı debriyajdan kaldırdığınızda araç stop eder, debriyaja bastığınızda anında çalışır, böylece yakıt tasarrufu sağlanmış olur.
Aracın sadece sağ arka kapısında site giriş kapısına sürtmeden dolayı site kapısının mavi boyası yapışmış vaziyette, ve ufak, pasta cilayla halledilebilecek çizik var, bunun haricinde hatası, kazası, boyası yoktur.
Bunun haricinde araç çok temiz, dizel motor ve turbo kullanım koşullarına harfiyen uyularak kullanılmıştır. Bir sonraki bakımı 20 bindedir, muayenesi Aralık 2014'tedir.
Aracın içerisinde sigara içilmemiştir, sıfır kokusu henüz üzerinde durmaktadır.
Araç kredilidir,sorgulamada görünür, satış aşamasında alıcıya rehini kaldırılmış olarak teslim edilecektir.
Saygılar..
![]()
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Teşekkürler..
hayırlı satıslar .
hayırlı satışlar sanırım Türkiye'ye gelen son evolardan..
teşekkürler arkadaşlar..
evet öyle heralde..evo kit ve esp ile beraber almak için epey beklemiştim, çünkü hava yastığı ve esp gibi güvenlik donanımları bana göre çok önemliydi ancak satarken bu düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu anlıyorsunuzbunların yerine bir skydome olsa heralde çok daha çabuk satılırdı..
hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar, araç sıfır gibi maşallah. Satış sürecinde puntolarda sıkıntı yaşanıyor oyüzden sizde bunu anlayacaksınız. Dizel olduğu için bir kademe daha önce satılma payıda var tabiki..
Yalnız yalnış anlamayın araç fiyatını biraz düşürmelisiniz, sizin belirlediğiniz fiyata cam tavanlı aynı yıl aynı kilometre ayarında var oyüzden bu fiyatlara alıcak kişi sizinkini değil onu tercih edecektir.
İlanı revize ettim. Fiyat:35500 4 adet kış lastiğiyle birlikte arkadaşlar..
aracımı 2011 nissan qashqai dizel tekna pack ile takas ettim. ilan silinebilir. herkese çok teşekkür ederim. hayırlı forumlar..
hayırlı uğurlu olsun hocam üstüne ne kadar verdiniz?
27bin verdim.inşallah kazık yememişimdir![]()
hayırlı uğurlu olsun inşaalah kaç bin kılometrede aldığınız nissan qashqai
33binde hocam..
klm azmış 1,5 dci dır herhalde
Evet, araç çok temiz, 1.5 dci..dizelden sonra benzinli araba psikolojimi bozar benim, hele puntodan sonra!
güle güle kullanın iyi tercih bence..hatasız kazasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri