Hayırlı satışlar olsun kardeşime...Araçta çok yazılmayan var. Sedefli iç kaplamalar gibi...Benim 950 TL verip aldığım Spor direksiyon gibi..
Bildiğiniz gibi 3 ay önce aldığım 2011 Model Punto evo multiair turbo sport 135bg aracımı yatırım amaçlı satıyorum.Araçta yok yok Abs,Ebd,Asr, Esp, Hilholder ,Sport siyah deri koltuklar,Sport deri döşeme ,Hifi ses sistemi,Blue and me,yağmur sensörü ,start and stop özelliği,5 ileri vites,orjinal alçaltılmış şase ,Landirenzo lpg sistemi (3900 km oldu daha tık yok) Orjinal abarth ön ve arka tampon ,orjinal abarth jantlar, ayrıca kendi yaptığım kapı altı aydınlatmaları ,orjinal abarth stoplar orjinal karartılmış farlar ve daha unutupta yazamadığım bir çok özellik var.Aracın garantisi 2015 in 8.ayına kadar devap etmekte eğer arzu ederseniz +2 yıl daha uzatma imkanı var.Tabiki beklenen soru fiyatı 45000tl
![]()
Hayırlı satışlar olsun kardeşime...Araçta çok yazılmayan var. Sedefli iç kaplamalar gibi...Benim 950 TL verip aldığım Spor direksiyon gibi..
Konu 1ocak2011 tarafından (22/11/2012 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar abi
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Hayırlı satışlar olsun. Gerçekten parası olana kaçmayacak bir araç.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satıslar hocam cok ozur dıleyerek soruyorum turbo sport gelıyormuydu turkıye ye?
hayırlı satışlar abicim, keşke yazın olsaydı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı satışlar abi. inşallah değerini bilen birine gider. ben değerini bilirdim vallahi ama, askere gideceğim malesef...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Hayırlı satışlar abi para olsada alsak![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Ah ulan ah param olacakti kacirirmiyim.İnsallah degerini bilcek birine giderde guzelim araba car cur olmaz..
Hayirli satislar abim..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Hayırlı satışlar 'ciğim.![]()
hayırlı satışlar abi, ben üzüldüm burada ilanı görünce
birde abi; ne yalan söyliyeyim ilk günden beri merak ediyorum, vergisi bizim tr deki benzinli motorlarınkiyle aynı mı?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Canım abicim naptın sen ya hiç beklemiyordum senden böyle birşey ama hayırlısı vardır bi bildiğin çok üzüldüm hayırlı satışlar.![]()
Hayırlı satışlar.Umarım senin gibi bakacak birine nasip olur.
Hayırlı satışlar abi..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
üzüldüm ya inş değerini bilene gider hayırlısı olsun abi
hayırlı satışlar abicim arkadaşların dediği gibi inş değerini bilecek birisine gider.
inşallah değerini bilen birine gider hayırlısı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri