merhaba arkadaşlar aracım acil satılıktır düşünen olursa üzerindeki exstralar belli araçta 2 parça boya vardır sağ arka camurlukta sadece işlem var onun dışında kesinlikle kazasız boyasızdır ilanım aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz..
forumdan arkadaşlara pazarlık yapıcam saygılar..

Aracım 155 bin km kadar servis kayıtlıdır km düşürülme vs yapılmamıs turbosu baskı balata zincir seti Balatalar serviste komple degısmıstır.motor konusunda multıjet oldugundan konumsak bile istemıyorum ödül almış bir konsep motordur.en kısa örneği bir taksiye binin km lerine bakınızJ

Aracımda kaportasında değişen olmayıp 2 parçasında sağ arka çamurluk ve sol kapıda boya bulunmaktadır.araç boyası sürekli bakımları zamanında korundugundan yepyeni kalmıştır.

DONANIM;

4 AİRBAG ABS CİTY MODU(SORUNSUZ ÇALIŞIYOR)DİĞİTAL ÇİFT BÖLGELİ KLİMA follow me home farlar YOL BİLGİSAYARI MP3 ORJİNAL FİAT Hİ-Fİ SİSTEM(ORJİNALİNDEN BASS ANFİ)KOLONLARINI SERVİSTE ORJİNALİ İLE YENİ DEĞİŞTİRDİM GENELDE PATLAK OLUR!!!!EN ÖNEMLİ ARTISI KIRMIZI ARAYIPTA ZOR OLAN SKYDOME KOMPLE PANOREMİK CAM TAVAN

SONRADAN YAPILANLAR;

KARARTILMIŞ FARLAR
SİS FARLARI VE UZUN KISA 8000K XENON
3M DE YAPTIRILMIŞ AYNA TONU VE SİYAH KARIŞIMI CAM FİLM BUĞULU TARZ
ÖNLER 15 CM İNİP KALDIRILABİLEN COİLOVER ARKALAR FK SPOR YAY(DAHA 7 CM PAY VAR AMA BU KADAR İNİĞİNDEN FAZLASI İLE GEZİLMİYOR)
17 ÖZEL BULUNAN İTALY JANT (215 40 17 MARANGONİ SIFIR LASTIKLER)
ÖN ÖZEL LİP
AMERİKAN PARK MONTAJINI YENI YAPTIM(ÖZEL DEVRELİ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN İPTAL EDİLEBİLEN VE IŞIK AYARI OLAN TİPTEN SANAYİ İŞİ DEĞİLJ

NOT:ARACIMDAN FAZLASI İLE MEMNUNUM CİDDİ ALICILAR ARASIN TAKAS SADECE KENDİ ARACIM KADAR TEMİZ VE BİR O KADARDA MODELİ DÜŞÜK OLMAYACAK ARAÇLAR İLE OLUR..

-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-digerlerinden-farki-gor-acilll-104315277/detay/