Haayırlısı olsun.Kazası,boyası değişeni varmı ?
Fiat punto evo 1.4 77 hp 8 Valf ile karşılaştırmayınız. BOYA YOKTUR..
aracım 1.4 105 hp 16 valf olup seri ve az yakan tipidir renk evo mavisidir. 6 İLERİ VİTESTİR.
Şehir dışına bile cıkmamıştır az kullanılmıştır.
# Start-stop özelliği vardır. 4 cam otomatik ayrıca kumanda ile camlar açılıp kapatılabilir.
Sürücü, yolcu, diz hava yastıkları,Çift yönlü klima , Kör nokta virajlara duyumlu sis farları, elektrikli direksiyon( direksiyon ve vites topuzu deridir) , Krom yan çıtalar orjinal.
arka park sensörü , ön kol dayama , elektrikli aynalar , orjinal çelik jant, abs + ebd fren sistemi,,Yol bilgisayarı,Yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar. VS bir cok özelliği mevcuttur.
Araç garantilidir. muayenesi vardır . 23500 kmdedir bakımları yeni yapılmıştır. yedek anahtarı mevcuttur.
Askere gideceğim için satıyorum. daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...02357235/detay
Konu aykut27 tarafından (15/10/2012 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.
Yoktur komple orjinal sadece ön camda 15 cm kadar cizik var hafif cıtlak..
inş. fiyatı uygun zaten forumdan alıcak olan varsa 26.500 e kada verebilirim bu fiyata orjınal multiair bulmak zor
rengi nedeniyle alınabilecek araçlardandır. Hayırlı satışlar umarım değerinde değerine gider...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
İkinci elde renge bakana ben sıfır öneririm kesinlikle
Km, kaza, bakım durumu ikinci el değerini etkiler.Renge kafa yorma Aykut, hayırlı satışlar...
Bence renk güzel fiyatıda uygun...
bu renk cok az var piyasada zaten parlament mavisi diger mavıler cok cıyak duruyor bu hoş duruyor ...
hayırlı satışlar araç güzel fiyatta iyi inş değerini bilene gider.
daha yeni almadın mı yav hayırlı satışlar
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Hayırlı satışlar pop kit evo kit asist kit bunlar mevcut mu?
Yanlis hatirliyorsam ozur dilerim bu araba yag eksiltmiyormuydu?
hayırlı satışlar
2. sahıbıyım
# yk kardes yag eksıltmesı ben yag sandım ancak o problemde benzın bıtmıs kesınlıkle motorunda srun yok %90 motoru
Ne bahtsız araçmış arkadaş daha 2. yaşında 3. sahibine gidecek(!)
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri