maşallah araç çok güzel.. hayırlı satışlar
Printable View
maşallah araç çok güzel.. hayırlı satışlar
guncel...
gerçekten çok güzel bir araba hayırlı satışlar param olsa hiç düşünmeden alırdım 2008 olmasına rağmen
bu arabayıda gördükten sonra aracımı beyaza boyatasım geldi açıkçası :)
hayırlı satışlar, araba almamış olsam pazarlığa tutuşabilirdik:)
güncel...
Teşekkürler mehmet bey, bravolarda PTC(kabin ön ısıtma sistemi) var.Bu özelliği çoğu bravo kullanıcısı bilmiyor, yani sizinde aracınızda dijital klima var ise bu özellik de var.Bu özellik, arabayı yeni çalıştırdığınızda yani motor soğukken (dijital) klimanızı açık değilse bir kez off düğmesine basın,klima otomatik olarak sadece yukarı hava vermeye başlar çok hızı en düşük konuma gelir, siz herhangi bir müdahale yapıp bir başka tuşa basmazsanız ptc devrede kalır.Fakat ısıtmadan bekletiniz yüksek olmasın çünkü ptc sistemi sadece arabanın içindeki soğuk havayı kırmak için ılık bir hava yaratır.Umarım açıklayıcı olmuştur.
güncel...
güncel...
Arkadaşlar foruma özel fiyat 35 bin tl. iyi forumlar...
emin misiniz? bildiğim kadarıyla ülkemize PTC li araç gelmedi... benim aracımda yok mesela... eperde de yok diyor zaten... buyurun ekran görüntüsü:
https://f1212.hizliresim.com/14/p/h486v.jpg
özel araç demişsiniz, belki sizinkinde hakikaten vardır, eğer bana şasi numaranızı gönderirseniz var mı yok mu emin oluruz, elbette arzu ederseniz.....