Hayırlı satışlar..
Arkadaşlar araç Satılmıştır.
Sahibinden aracılığıyla tanıştığımız Samsunlu Ahmet adında bir arkadaşımıza gitmiştir...Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip eder inşallah....
Arkadaşlar merhaba;
sahibindende grande punto aracımı model yükseltmek adına satıyorum özellikleri
-2009 model active serisi
-44.000 km de (7500 km den beri araç bende)
-ERO Servis bakımlı (Erhan abi aracı bilir Lüleburgazlı Önder Diye sorarsanız)
-MTV2013 ilk taksidini ödedim
-Küçük bir sürtme var ilandada fotoğrafını göreceksiniz. ışıklarda yandan sürttüler Allahtan büyük bir şey çıkmadı. karşı tarafın sigortası o anda olmadığı için başlattığımız işlemleri geri çektik çarpan kişinin toyota aracını boyattırdığı yerde boyattırdık.
-BOD perde var onları vericem
-Arka kapılar için JBL 13cm hoparlör almıştım 1 tanesini değiştirdim 1 tanesi duruyor diğer tekinide vericem...
-Sisfarı var yine takmaya zaman olmadığı için takamadığım 1 gerçi birinde çatlak var elimden düşürdüm ama problem yok mercek ksımını pembe folyo ile kaplamıştım
-1 veya 2 takım silecek var onlarıda araçla beraber vereceğim
GÜNCEL FOTOĞRAFLAR
![]()
Konu luleburgazli tarafından (13/02/2013 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: araç SATILMIŞTIR....
Her TÜRK asker doğar
Hayırlı satışlar..
iyi satışlar.
too late.
bu km. ye göre çok az da olsa pazarlık payı ile rahat satılabilir. Hayırlı satışlar...
Hayırlı satışlar![]()
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
çok teşekkür ederim arkadaşlar... hayırlısı bakalım... inşallah alanda rahat eder...
Her TÜRK asker doğar
güncell diyelim
Her TÜRK asker doğar
hayırlı satışlar yolcu airbag kısmında şişme belirginlik çizgi oluşumu v.s varmı birde 22 bin TL ye olursa aracı babama alayım
Hayırlı satışlar
Sent my iPhone 5 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hocam son dusundugunuz fıyat nedır cıddı alıcıyım msj atarsan özelden sevınırım
bahsettiğiniz öyle bir çizgi yok daha 2009 araç ve 44.000 de son güncel fotoğraflarını yükledim tertemiz bir araç. fiyatın şişirme olduğunu düşünmüyorum sitede dolaştığım kadarıyla galericilerede sordum fiyat makul. 22.000 olmaz malesef kusura bakmayın...
özelden mesaj attım teşekkürler...
Konu luleburgazli tarafından (23/01/2013 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.
Her TÜRK asker doğar
Güncel... Son haliyle fotoğrafları ekledim...
Her TÜRK asker doğar
bugünün günceli diyelim...
Her TÜRK asker doğar
hayırlı satışlar benim aracımda 42.000kmde bende szin yazdıgınız rakamı istiyorum ama malesef şuanda piyasa durgun inşallah hayılısı ile satarız![]()
hayırlı satışlar![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
ACİL İSTEDİĞİM ARACI BULDUM FİYATI DÜŞÜRDÜM KISA SÜRELİĞİNE PAZARLIKSIZ 24.000 TL .......günceli.....
Konu Scottie tarafından (27/01/2013 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
Her TÜRK asker doğar
güncell...
Her TÜRK asker doğar
güncell
Her TÜRK asker doğar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri