Şu an düzleri 33 lira .Telefonda bu fiyatı veriyorlar.Eger galericiler 30 lira falan veriyorlarsa verin. Zira cam tavanın ikinci elde artısı en fazla bin lira olur.
Printable View
Şu an düzleri 33 lira .Telefonda bu fiyatı veriyorlar.Eger galericiler 30 lira falan veriyorlarsa verin. Zira cam tavanın ikinci elde artısı en fazla bin lira olur.
duzlerinin opsiyonsuzlari o fiyat 37 ye aldigim araca 25 mi yazmami bekliyorsunuz ? nekadar cakal bu turk milleti galeriyle anlastim 30500 tl ye veriyorum cuma gunu he 32 verende oldu ama sizin gibi o bu fiyat dizeli sukadar vs uyuz oldugumdan o kisiye satmadim. opslyonlari bedavaya almaya calisamaz kimse madem 33 e var git onu al diyorum bana.boyle diyenlere
Kızmayın ama sizin malınız ne kadar degerliyse alıcının parası da bir o kadar degerlidir. Dilediginiz fiyata satmakta sersiniz.
Öncelikle ne olursa olsun evo eski kasa kalıyor
artı benim soyledigim duz olan arac multiair yani motor olarak bir gömlek üstün
sizin aracın aynısı yalnız bu evo degil yeni kasa 35 bin lira artı cam tavan ekle
simdi bu aracın sıfırını ve yeni kasasını 37 38 civarına alabiliyorsun.Sıfırdaki kampanyalar cabası. Keşke 35 e satın.Ama her zaman olduğu gibi satıcı yüksek fiyata satacagını alıcı ise dusuk fiyata alacagını umar. Ama ortada bir piyasa varkende hic kimse daha yüksek fiyata satın almaz.Samimi soyluyorum galerici 30500 e verdiyse ki vermiş vereceksiniz sorun yok.Keşke 33 e satın
hayırlı satışlar
Arkadaşlar fiyatı 32 ye çektim kapalı garajda durup kullanılmıyor. kaportada çizik dahi yok sadece sağ aynasına biri dokundurmuş park halındeyken 2-3cm gibi bir çizik var autokıng de yapıtırcam fakat zamanım yok satarken yaptırırz başka hiç bir sıkıntısı yok kız gibi araba yabancıya gitsin istemem. 600cc ve üzeri motosiklet ile takas edebilirim.
Galeri araca baktı elini sürdü bu kaputta boya var dedi kıl oldum çıktım servise götürdüm boya çıkmadı ******** kaynıyo etraf para kırmak için neler yapıyorlar..
Hayırlı ugurlu olsun.
Arac guzel ancak fiyat vs beni ilgilendirmez benim takıldıgım nokta,
Aracınızı neden satıyorsunuz ? Ha sakın bir ayıbımı var anlamında sormadım.
Yani sıfır bir aracı motorsikletle takas etmek istiyorsunuz yoksa evoyumu begenmediniz ?