Herkes ovvv harika super efsane der ama satilmaya gelince alici yok ne aci... insallah daha da dusmeden satarsin.
Sent my LG-P990 using
Printable View
Herkes ovvv harika super efsane der ama satilmaya gelince alici yok ne aci... insallah daha da dusmeden satarsin.
Sent my LG-P990 using
Bu forum boyle oww super derler ama almazlar bu ilan icin soylemiyorum aracin ederi 20 ise 25 istenir owwe cok uygun fiyat denir ama almazlar aracin 3 parca degiseni vardir cok temizdir oooww arac super derler
Almak istedigim bi arac var onu kacirmamak icin bir sureligine dustum fiyati :)
Hayırlı satışlar Ertuğ,
Aracına fazlaca para ve emek harcadın ama iş satışa gelince bunun karşılığı alınamamakta maalesef.Çok şanslı olacaksınki senin yaptıklarının aynısını yapacak bir alıcı karşına çıksın:)
Umarım kısa sürede satarsın...
Ertuğ hayırlı satışlar. Ölücü dolu bu forumda arabayı satmaya uğraşma kardeşim. Emin ol bu 26.500 e bıle fazla dıyıp 24 25 vereyım dıyenler olacaktır. Ben t jetımı 2 gun once sattım ınternet aracılıgıyla. Cok ta guzel fıyata verdım arabayı yanı bana gore hakettıgı fıyat oydu. Senın aracının hakettıgı fıyat bence 30 bın gıbı bır rakam. Umarım cok daha dusmeden satarsın aracını.
Kimse yanlış anlamasında millet bu aracı fazla abarttı konusunda, ondan oww süper, süper efsane gibi yorumlar geldi. Bu araçta birşey yok bence techturkeyde konu altında araç hiç 200 beygir gibi hızlanmıyor diye bir ton yorum geldi. Ayrıca bu aracın adam gibi kalkış, roll kapışma vs. videosuda yok? Aracın motor olarak değilde + olarak tek ederi jantlarıdır gerisi boş :) Mesajımda art niyet aramayın kişisel görüşümü dile getirdim sonuçta bura bir forum her görüşten insan olabilir.
buyrunuz..
jetta 1.4 tsi 170hp dsg
benim araçta enjektör-buji yok ve 1.0 bar yazılım varken..yani baya bi kısık hali..şu an 1.5 bar,abarth enjektörler,ve bujiler.
CIMG4102 - YouTube
Bu araba gercekten guzelde videoda ben bi ayirma goremedim :) jetta yetisiyor?
Jetta geç kalkıyor dikkat ederseniz. Ayrıca jetta ağır araç. Bir 170 bg lik vti scirocco gibi araçlarla dene görelim sonucu ;) Hani yanlış anlamayın bu arkadaş aracına o kadar şey yaptı. O kadar ön plana çıkardı aracı yok şu parçayı taktım yok bu parçayı, ee bizde aracın hayranları, aracın hastaları olarak kapışma videolarını görmek isteriz tabiki doğal olarak :). Yoksa o kadar şey boşamıydı yoksa puntoyu satıp 30-35 miylara başka bi araç almakmı mantıklıydı type-R gibi bilemicem artık :)
Kamuran detected :D
Kamuran 2gun sustu yine sariyor niye cevap veriyosunuz ki .
aha ne buldum =)
geçtiğim jettayla dolu vti ın videosu ;)
29.06.2012 ENKA AL Vtec & Jetta TSI - YouTube
biraz zor geçerdi açıkcası o yaklaşırken ben durmuyorum heralde =) benimde 5. vites 240 civarı görüyo dişli oranı olarak..jetta 2.0 felan değil oda 1.4 bizimkide 1.4 uçmayalım :) jettacı abimiz hangi arabayla denerse denesin genelde bütün videolarında aynı şeyi söylüyor ama yetişip geçtiğini görmedim daha hiç..ayriyetten biz adam kandırmıyoruz sonuçta burda olmayan bişeyi varmış gibi anlatmaya çalışmıyorum..
Adam bomba araç yapmış, şimdi de satıyor. İsteyen alır isteyen almaz. Bu başlık aracı satmak için açılmış. Boşu boşuna aracın fiyatını düşürmeye çalışmak için çamur atmayalım ki arkadaşımız aracını isteyen birine, istediği fiyata versin.
Böyle şeyler yazarak, bu aracı begenipte satın almak ısteyen arkadasların da içine sindirmeyeceksınız arabayı. Bence yazılanlar cok ayıp ve gereksız. Adam resmen 170 hplık jettayı tokatlamıs cok acık ta ortada. Fark kapanıyo dıyen arkadaslar, kendi t jetlerıyle 170 hplık jettanın karsısına bı cıksınlar bakalım kac boy fark yıyecekler?
Saygılar.
Sozun banaysa kimin kimi tokatladigi hic umrumda olmaz.tjetim var hiz meraklisi bir insanda degilim.kac kere cok basarili bir arac oldugunu yazdim insallah degerini bilen birine gider dedim.Jetta konusunda ise son hizda tjetin gecemeyecegini iddia ediyorum.iyi aksamlar
düşüncelerinizi zamanında aracın garaj daki konusunda paylaşabilirdiniz..bunu ilan konusunda yaptığınızda ben art niyet ararım bunun altında kusura bakmayın! Bazıları için bi maşallah,emeğe saygı bile çok zor..Daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun yapında bizde izleyelim =) uzaktan yorum sallamak kolay..Birşeyin ilkini yapmak zordur..Her zaman aksilikler zorluklar olabilir..Yeterli bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında bilmeden yorum yapmayınız lütfen..Moderatörlerden konudaki gereksiz mesajların silinmesini rica ediyorum lütfen..
Sozum sadece sana degıl emrah. arabayı kotulemeye calısan herkese. Turbo, aracın son suratını artıran bır parcadır motorda. Bu aracın turbosu, bızım standart t jet turbolarından daha buyuk ve bar olarak cok daha fazla basıyor. Ikı aracta 1.4 motor. jetta 170 hp oldugunu dusun, t jet eger 170 hpnın ustunde ıse, artı t jet jettaya gore daha hafıf bır arac, tabıkıde jettayı hem kalkıs olarak, hem de son surat olarak gececektır.
Bunların hepsını gectım, dedıgım gıbı burda onmlı olan t jetın gecmesı ya da jettanın gecmesı de degıl. Arkadasımızın arabasının satılması ve aracın anlayan brıne ve ıkı taraf ıcınde makul bır fıyata gıtmesı. Bız burda aracı kotulersek, alacak arkadaslarında ıcıne sınmeyecek. Alıcı ve satıcının zararına olacak hersey.
Lutfen biraz saygımız olsun birbirimize. Yerı gelcek bu forumdakı dıger arkadaslar da arabalarını satmak ısteyecek, o zamanda buraya brımız cıkıp yok o araba kazalı yok o boyle gtmıyo yazarsak, bu forumdakı dostlugumuzun, guzel muabbetlerımızın ne anlamı kalacak?
Saygılar.
Ben daha fazla yorum yapmiyorum donuyoruz dolasiyoruz ayni konuya geliyoruz cepten girdigim icin yazdiklarimi silemedim kusura bakma.Hayirli isler
Bu arada stock 170 beygir 1.4 jetta yok. O tokatladığın jetta 170 mi değilmi biz bilemeyiz.
ne kamuranmış arkadaş burayıda karıştırmayı başardı pes yani...:whip0000:
Kamuran dogru dıyor ya 160 hp olması lazım. ha 160 ha 170 neyse
Evt bu kasada 170 hp vardı hatrladım. Yenı kasalarda 160 oluyor ;)
ertuğ kardeşim emeğine sağlık araç 1000000 numara allah sahibine bağışlasın param olsada ben alsam...
hayırlı satışlar makina ortada kamuran arabana güveniyosan çık kapış sonra ne diyosan de gelipte ilanı baltalama kocum işine bak
Garett GT1446'nin adi yeter :) Hayirli satislar..
İlk model Tsi ler 120bg (turbo) ve 140bg-170bg (turbo+kompresör) idi.Yani 170bglik tsiler mevcuttu zamanında...
Hayırlı satışlar :) Araba kim ne derse desin bana göre şuanda türkiyede olan en iyi grande punto'lar arasında hem görsel hem performansı açısından :rolleyes2:
ya adam yarış arabası satmıyor zaten.özelliğini yazmış fiyatını yazmış.ister bedavaya satar ister 30bine.benim aracım kaç para eder diye bir konu da açmamış zaten.kendini tatmin etmek isteyen,edilen sözlerin bir kısmını oto pazarında şöyle kıllı bi satıcıya söylesin.
hayırlı satışlar kardeşim araç on numara
teşekkürler herkese..26.500 güncel.