Güncel...
Printable View
Güncel...
:)) Anlamadığım merak edilen şey sorulur arkadaş herşeyini soyluyor alırkende baktıracaksın ne diye malını kötülemeye çalışırsınız . 4 hasarın toplamı 5 bin lira değil işine gelen pazarlıgını yapar alır . ne insaf var ne izan. bu yazıları yazanlar arabalarını satılıga cıkardıklarında aynı sekilde davranılsa nasıl olur acaba cok merak ediyorum
mustafa abi dürüst olmanın faydaları ama farketmez burda yüz yüze bakıyoruz...
kayserili sen sıfır al işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın fikrini sana soran yok
Ben araca kefilim kasasında boya değişen var ama arabanın şasesinde direklerinde hasar kusur yokk kaput tampon dediğin şeyin iki tanesi civatası var
ama yürüyenide klimasıda cityside alt takımında lastiğinden frenine kadar hiçbirr sorun yok fiyatına göre gayet iyi ağır bakımlarını zaten ben yaptım benden daha iyi biliyosan lafım yok kaç tane puntoyu bindiğimide tamir ettiğimi unuttum ...
ne enjektöründe ne turbosunda sorun var saat gibi
alan kişi sadece güzel bi pasta cila temizlik yaptırır cam gibi biner
Hayırlı satışlar.. Araç resmen bedava... Sonuçta aracın arkasında var hasar kaydı olsa ne olur... Bende şunu anlamıyorum almıyacaksan yorum yapma... Hayırlı satışlar de geç git...
Aynen öyle kardesim ya benim anlamadığım millet özellikle satılık ilanlarında bir ddisme icerisinde. İsteyen istedigi fiyatı söyler. Fiyat yüksek gelebilir sorarsın ne olur diye istedigin fiyat olmazsa hayırlı satıslar der gecersin. Satıcı yüksek istedi diye onun malını kötüleme de neyin nesi.Zaten dürüst olunca adamın başına bu geliyor yemin ediyorum şunları yazmasın kimse bilemez ancak aracın başında ortaya çıkar oda agösterirsen. Biz resmen burada dürüst diye neler söylüyoruz
Eğer almak gibi bi niyetin yoksa neden kötülemeye uğraşıyorsunki.Yok kg ile falan.Adama kefil olanlar var.Hem ayrıca değişen olunca ne oluyor? Onuda çözebilmiş değilim!
güncel son 3 gün...