aracım 2008 model ağustos trafiğe çıkışlı t jet dynamıc. tramerde kaza gözükebilir ön tampon ve arka tampon değişti ilk sahibi kaldırıma vurduğu için değişmiş foto mevcut başka hiç değişen boyanan parçası yok bendede arka tampon ufak bi tıklatma oldu ışıkta beklerken kazanın videosu dahi var mobesede çıkmış punto yazısının olduğu yerde çok ufak bi boya var yazının alt kısmında daha doğrusu onuda ben çok titiz olduğum için boyattım başkada hiç bi kusuru yok arabamın sonuna kadar arkasındayım nete daha ilan vermedim isterimki burdan birine gitsin. 4 lastik 3 ay önce mıchleın takıldı extra orjinal ebatlarda siyah çelik jant aldım.35000 km'de 40000 bakımı 200 km önce yapıldı yetkili servis kayıtları mevcut extra orjinal kolçak ve xenon far vardır.garaj arabası her sene boya koruması yapıldı kapalı garajda zaten.esp,asr,hillholder tavan aırbagları falan full.egzotik kırmızı istediğim fiyat 26000 tl satılmazsada önemli değil sıfır bravo düşünüyorum o yüzden satılığa çıkarttım.arabamda tıkırtı yok istediğiniz yere güvenle gösterebilirsiniz egzotik kırmızı ben arabamın arkasındayım çok titiz kullandım hiç ne modifiye ne de başka bişi var herşeyi orjinal tel numaramda 0541 674 9558 ilgilenen olursa ufakta olsa ikramda bulunabilirim.