Hayırlı satışlar... İlanınızı inceledim, Aracınızda çok hoş + benimde hedefim. Ama bizim puntoları öldürmüşsün açıklamandaBu beni üzdü oysaki Punto&Bravo kardeştir...
Merhabalar ;
Çok çok sevdiğim aracımı, hiç istemeyerek satılığa çıkarıyorum..Direnebildiğim kadar direndim satılığa koymamak için ama artık çarem kalmadı.
Aracın konuları : https://forum.grandepuntotr.com/gara...rt-galeri.html
https://forum.grandepuntotr.com/dige...-mi-bravo.html
İlan açıklamaları : -www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-sport-boyasiz-beyaz-cam-tavan-150-hp-73317447/detay/
İlanda takas olarak alfa romeo ve focus yazdım ama, punto t-jet sport ile de takas olabilir.Bunun dışındaki puntolarla takas düşünmüyorum.
Özellikle punto sahiplerinin, mutlaka bu deneyimi yaşaması gerektiğini düşünüyorum..Diğer detaylar ilanda mevcut..
Hayırlı olsun şimdiden..
Utku Aydın Nickli Üyeden Alıntı
Konu utkuaydin tarafından (05/02/2012 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar... İlanınızı inceledim, Aracınızda çok hoş + benimde hedefim. Ama bizim puntoları öldürmüşsün açıklamandaBu beni üzdü oysaki Punto&Bravo kardeştir...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Hayırlı satışlar..
Yakıt tüketimi lpg ile gerçekten o seviyelere iniyorsa çok iyi...
araç çok hoşuma gitti hayırlı satışlar
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Utkucum hayırdırr.. Çok erken değilmi yahuu..
Neyse hayırlısı olsun kardeşim.. İyi satışlar..
Bu arada bizim araçlarda 9 hava yastığı var..![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Oğuzhan, malesef kısa sürdü birlikteliğimiz, hiç istemediğim sebeplerle..Uyarın için teşekür 9 hava yastığı maşşalah ben o kadar olduğunu bilmiyordum, kimbilir bilmediğim başka ne donanım var
Cihan Bey, punto ile ilgili yazdıklarımı ilandan sildim, uyarınız için sağolun, dediğiniz gibi kardeş araçlar..Benimde bir önceki aracım puntoydu ama kastettiğim şey, 35-40 bin bandında satılan evo almak yerine daha üst segment araç almanın daha mantıklı olduğuydu
Ramazan Bey, lpg tüketimi açıklamasını, aynı aracı kullanan Oğuzhanın deneyimlerine göre yazdım..
hayırlı satışlar
Araca bayıldım.Vallaha içim gitti.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hatunu kandırsam takas teklif edeceğim valla
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
İlginize teşekkürler Utku Bey... Tekrardan hayırlı satışlar..
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
İlk güncel olsun..
Hayırlı satışlar çok güzel araç gerçekten. Askere gidecek olmasam, benim t-jet ile takası ciddi düşünürdüm.
Utku hayırlı satışlar kardeş,
süper araç, inşallah bizden birine gider.
Bedava Valahi Bedava Bu Paraya Böyle Bir Araca Sahip Olmak Gerçekten İnanılmaz Şans. Şahsen Ben 65.000 Kmde Sattım Aracımı 2008 Bu Paralara Deri Hariç Hemen Hemen Aynı Donanımda Olan Bu Araç Beyaz Olması Yine + Bence . Öncelikle Hayırlı Satışlar Utku Çok Durmaz Bu Araç 2 Haftaya Gider Kanımca.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
hayırlı satışlar epey güzel aracınız =) deneyim yaşamak isteyen bravo sahiplerini 1 tur gezdirebilirim![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Sagol Serdar, aynen öyle ilanda belirttiğim gibi hiç bir araç, buna diğer bravolarda dahil, bu para karşılığında bu donanım performans ve görselliği sunamaz..Bakalım şu an 33.000 seviyesinde geziyo teklifler ama imkan yok tabi o paraya vermemeEminim yaza doğru çok daha rahat satarım çünkü..
Ertuğ İstanbula yolun düşerse test edelim araçları![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri