Guncell...
Printable View
Guncell...
Bizim araçlarımızın neden ikinci el fiyatları bu kadar düşüyor anlamıyorum bence de ucuza satmayın....
Güncel.
Satıyorum acil olarak guncel.
hala satılmadı mı yaa :S
fiyatın ucuz en az 27.000 hayırlı satışlar
acil yazarsan daha da öldürürler fiyatı
Guncel sahibini bekliyor :)
yahu ben anlamıyorum harbi sinirlerim bozuluyor 25000 çok mu ya gidin bakın opel corsalara hundailere fiyatları nasıl yapmayın ya
hanımlar boyandığı zaman herkes bakıyor araba boyandığı zaman kimse bakmıyor anlamış deilim:) ilanı ilk açıldığından beri takip ediyorum araba satılmadı die üzülüyorum valla yarın öbürgün aracımı satmak zorunda kalırsam da boya var die sıkıntı olacağından boyanması gereken yerleri boyatmıyorum arabamın. inşallah en kısa sürede satılır
Ya herkes akıllı yaa... Akbaba gibi oturmuş bekliyorlar bu adamın paraya ihtiyacı var mutlaka düşecek fiyatı diye. vay arkadaş ya...
Boya deniyor anlamadım araç daha 1 yaşında km 23bin aynı paraya aynı model ne araba alınabilir merak ediyorum kaldı ufak tefek boyasız araba mı var bu kadar yeni arabada bakılması gereken motorun durumu ve aldığın zaman harcama çıkarmaması kaldı 1 yaşında arabanın neyi olur. 2000-2002 model araçlara o kadar orijinal diye o kadar para vereceğime alırım 2011 kontağı çevirir arkama bakmam isterse komple boya olsun ben biniciyim ticaretçisi değil binici adamında böyle olaması gerekir ama kalkıp da adam sıkışmış diyede böyle yapılması hoş olmasa gerek son fiyat verilmiş daha pazarlık deniyor. Allah kimseyi darda koymasın ağlayanın malı gülene hayır olmaz derler insaf biraz ..
bir an önce insan bir kişiye satmanızı dilerim.Öldüm fiyatına gitmesin bu araç.
Günceldir.
param olsa 2. araç olarak alırdım o kadar diyorum. anlamıyorum milleti.