Keşke bu fiyatlara gidebilse ama gerçekten satmayı düşünüyorsanız 20bin civarına gidecektir.
Hayirli satislar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Emrah, takasta 21000TL civarı verilen bir aracın 20000TL ye gitmesi çok da mantıklı değil.
Alım-satım biraz da şans işi,bir araç 20000 e satılır diğeri 25000 e satılabilir.Şansın yanında kaza, bakım, km, orijinallik gibi kriterler de önemli tabi.Bir de araca sonradan eklediğimiz aksesuarlar, modifiyeler bize artı olarak değil de eksi olarak dönüyor maalesef.Bunları genel olarak söyledim Emrah, aracına yönelik değil![]()
hahahah ibrahim helal olsun demek kazalı aracı bize hatasız diye satacakmış he
şaka bir yana hayırlı satışlar arda inşallah gönlüne göre bir ev bulursun ve istediğin fiyata satarsın kardeşim![]()
Ayberk nerelerdehayırlı satışlar arda abi
![]()
hayırlı satışlar olsun
Arda abi hayırlı satışlar. Fiyat konusunda senle görüşelim benim bütçeme uyarsa aracına talibim yarın öğlen seni arıyacağım
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
[QUOTE=Ayberk0616;628678]Arda abi hayırlı satışlar. Fiyat konusunda senle görüşelim benim bütçeme uyarsa aracına talibim yarın öğlen seni arıyacağım[
Umarım anlaşırsınız çünkü bu forumda alıp alabileceğin en temiz arabalardan bir tanesi.Ucuza alıp uğraşmaktansa biraz daha verip temiz almak daha mantıklı özellikle turbo arabalarda kullanan kişi önemli bence ama tabi karar senin.İnşallah iki taraf içinde hayırlısı olur. Hayırlı satışlar.
İmza kurallarını gözden geçirdim
hayırlı satışlar abi...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri