Hayırlı satışlarr..Bende böle bişe bakınıyorum..enson nolur fiyat ikimizde bursadayız.özelden yazabilirsin.
Merhaba arkadaşlar 1.3 mjet 49 bin km 6 ileri 90 hp asr-esp-yokuş kalkış desteği vardır.Ön-arka camlar otomatik digital klima mp3 çalar sis farı çelik jant vs vardır.Zaten anlatmama pek gerek yok bilen bilir.Aracımdan çok memnunum fakat bravo alacağım için ve aradığım bravoyu bulduğum için satışa çıkartıyorum sahibinden ilan kodu: 65642047 fiyat olarak 24.500 tl düşünüyorum pazarlık payı vardır. İlan daha onaylanmadı onaylandığında linkte atıcam şuan koyamadım resim en kısa zamanda ekliycem.
Hayırlı satışlarr..Bende böle bişe bakınıyorum..enson nolur fiyat ikimizde bursadayız.özelden yazabilirsin.
Hayırlı satışlar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bu gidişle araba bugün satılacak)
aracın kazası belası boyası varsa onlarıda yazınız..almak isteyenler soracaktır..hayırlı satışlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
teşekkürler arkadaşar araç satılmıştır.
hayırlı olsun çok hızlı
yeni bravonuzunda resimlerini eklersiniz artık
çok teşekkürler araba düşük km olunca böyle oluyor sanırım.Bravoyu perşembe ya da cuma gibi alıcaz bakalım arabasız kaldık ama adam da çok israr etti bugün bitsin diye içim acıdı aslında 2 yıldır bendeydi araç deddiğiniz gibiartık bravonun resimlerini koyucaz kısmetse.
Alana da satana da hayırlı olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı olsun bence çok iyi fiyata vermişsiniz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
23.700 tl ye el sıkıştık.
Hayırlısı olsun..Herkeze böyle satışlar nasip olsun..![]()
hayırlı olsun..
o deil 2008 dualogic active dizel 5 kapı 90 lık puntoma (100bin de) bende 24küsür yazdım
çok mu yazdım şimdi işkellendim gerçi 1 günde iyi arayan soran oldu
nası fiyat konuyu dapıtıyom ama kusra bakmayın herşey için konu açıp kirletmek istemedim..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
2008 active yi 3 ay önce 24.750 verdim....çok değil bence...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Bu ne hızz yaaalana da satana da hayırlı olsunn
Kaçırdııııııımmmmmmm...........
Alana ve satana hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri