asıl takas üçlüsü bu gece inciraltına giderken görüldüler, bülent abi-mert-sabancı :D
Printable View
asıl takas üçlüsü bu gece inciraltına giderken görüldüler, bülent abi-mert-sabancı :D
hayırlı satışlar abi
Güncel..
Hayırlı satışlar kardişşş :)
2012 günceli..
oto bakımlı günceli :)
100,000 Km bakımında debiryaj seti değişti full bakımda yapıldı gençler kaçırmayın..
Akü yeni Lastik yeni Vize yeni tek geçişte geçmiştir.
motorunda şanzumanında gram yağ kaçağı yoktur.
Araç Orjinaldir.
Hayırlı satıslar... :)
Hayırlı satışlar..
Günceldir arkadaşlar..
Hayırlı satışlar..
Günceldir..
araç mükemmel. iyi satışlar.
param olsa da ben alsam
Hayırlı satışlar abi
Sevgili forumdaşlar, ilan güncelliğini korumaktadır, bu kez biraz daha satmaya kararlı olduğumdan pazarlık payını geniş tutuyorum, ilgilenenler özel mesaj atabilirler..
Fiyat düştü arkadaşlar, forum takipçilerine daha da bişeyler yapabilirim.. güncel link: Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2006 Model 22.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96781573
sahibinden de bakıyorum 3 kapılara geçenlerde görmüştüm aracı ve gerçekten çok tatlı duruyor. umarım adam gibi adama satılır da düzgün biner. elimde param olsa ben almak isterdim:) Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar.. 10 numara araç.. Forumda her zaman beğendiğim araçlardandır..
birde bi arkadaşım düşünüyor aracı fiyat konusunda biraz yardımcı olabilir mi dedi aracına kefil oldum yakın bir arkadaşımdır almayı planlayan eğer orta yol bulunursa araç yabancıya gitmemiş olacak :)
Cidden kaliteli araç,Hayırlı satışlar abi.