Abdullah hocam sen aracının emotion olduğuna emin misin?aracın 90 lık dynamic olabilir bence çelik jantı falan da değişik..
Printable View
Abdullah hocam sen aracının emotion olduğuna emin misin?aracın 90 lık dynamic olabilir bence çelik jantı falan da değişik..
Aracımın DYNAMIC olma ihtimali bana göre sıfır. Haa dynamic olduğunu ispatlayana aracı hediye edeceğim. Jantlar 2006 yılında 16" olarak dozend marka olarak isteğe bağlı takılmıştır. Puntoyu yalamış yutmuş olan birisi emotionu gözünden tanır :) İş sadece jantla bitmiyor birsürü fark var en full Dynamic ile Emotion arasında.
ruhsatta falan yazmaz mı bu arkadaşlar? bu konuda bir karışıklık mı var?
Jantlar cok guzelmis, hayirli satislar.
Sent my GT-I9100 using
Abdullah hocam bende eski bir emotion kullanıcısıyım ve benim aracım da 2006 idi ve paketsizdi buna rağmen asr esp hepsi vardı..asr esp gibi şeyler emotionlarda standart diye biliyorum ben onun için sordum..yoksa dynamic ile emotion arasındaki farkları bende biliyorum o konuda sıkıntı yok..
koltukları ve döşemelerinden de belli %100 emotion...:wink:
bu arada ön göğüste asr tuşu yok mu..?
emotion olduğu belli de::) ilk defa güvenlik paketsiz emotion gördüm :g0000000: aracımı alırken 2 tane emotiona bakmıştım ikisindede vardı demekki onlar almış güvenlik paketini...
hatta benim dynamicte bile var:
güvenlik paket+konfor paket+spor paket mevcut...:cool:
bi tek skydome eksik:wallbash:
anladım Abdullah hocam ama ben var biliyordum çünkü benim aracımda 2006 idi ve paketsizdi..neyse hayırlı satışlar kardeşim gerçekten aracın çok temiz duruyor dediğim gibi hız sabitleme olsa direk talip olurdum kolay gele :)
Bugün itibarı ile sahibinden.com sitesine ilan vermiş bulunuyorum. İnşallah benim gibi punto sever bir arkadaşa kısmet olur.
aracınıza ben talibim ancak sahibinden.com da 25.500 eğer buradaki punto kardeşliği ikramınız devam ediyorsa görüşmek isterim sizinle...
Dün farklı iki galerici 24.000-24.500 tl olursa gelip bakıp alma tekliflerine hayır dedim. Bende bu durumda kafamdaki fiyatımı yine makul olan 25.000tl olarak güncelledim ama yine punto kardeşliği hatırına 24.750tl. Fiayatın makul olduğunu düşünüyorum, aracıma sonuna kadar güveniyorum ve acelem yok. Bu arada gelecek muayene tarihi 30/03/2013
Abdullah bey gündüz sizi arayacağım görüşelim...
Abdullah abi gel bu arabayı bana ver.
Abdullah bey sizi tanımak ve alışveriş yapmak çok güzeldi. inşallah aracınıza sizin kadar iyi bakabilirim... Ayrıca bu kadar dürüst ve iyi niyetli bir satıcı bulmak çok zor cidden.
ikinize de hayırlı olsun...
Alana da satana da hayırlı olsun.