sıfır niyetine alınabilecek bi araç gerçekten sıfır kadar temiz ben şahidim arkadaşlar...
hayırlı satışlar kardeşim...
Evet severek aldığım ve kullandığım aracımı Antalya'ya taşındığım ve bir süre kendimi toparlamak adına satılığa çıkartmış bulunmaktayım![]()
Punto Evo 1.3 75 Hp S&S Evo siyahı + Skydome + Evokit + Esp paketi vardır.. Herhangi bir sorunum yok ve arabamı gerçekten çok seviyorum İnşallah değerini bilen birine gider. Fiyat olarak 37.000 TL yazdım Ayrıntılı bilgi için istediğiniz zaman arıyabilirsiniz. 0506 983 96 86
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-6500-km-punto-evo-1-3-dynamic-ss-skydome-evo-kit-esp-61057335/detay/
sıfır niyetine alınabilecek bi araç gerçekten sıfır kadar temiz ben şahidim arkadaşlar...
hayırlı satışlar kardeşim...
hayırlı satışlar bekir,araç çok süper gözüküyor.
fiyat çok çok iyi
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
onların 32ye aynı dedikleri sadece siyah renktir bakma sen![]()
Bugün güldüğüm kadar hiç gülmedim 32 ye benzinlisini buldum fark ne diyen mi ararsınız ?Bizde aynısını aldık dedikten sonra arabamın içine bakıp aaa sizin konsol farklı ordaki delik(navigasyon girişi) ne ? bu 2012 mi klima yeri farklı diyen
Daha neler neler
))
Güncell yabancıya gitmesinnn![]()
Fiyat 35.500 de kaldı her arayan aynı şeyi teklif ediyor çok da yazmadım ki fiyataHaydi yabancıya gitmesin
![]()
36.500 TL oldu fiyat Güncelllllll![]()
Hem güzel hem kampanyalı![]()
Valla çok ciddi kampanyalı oldu bubu arada Km 7000 oldu
![]()
Fiyatı çok uygun mesajları sahibindenden geliyor alan yok neler oluyor![]()
![]()
36.000 e vereceğim yokmu isteyennnn ???
emotion bravo parası 36 hayırlı satışlar...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
2.el piyasası ne yazık ki yüksek fiyatlı araçlar için çok aktif değil bu aralar...İnsanlar 36bin lira B sınıfı araca vermek istemiyor. Haklılar da. Bu fiyatlara alışmak için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Ben bundan tam 1 yıl önce Titanium x paket TDCI Fiestayı 33500 TL'ye alabiliyordum. Şimdi 2.elde bu araçlara 36 - 37 isteniyor ki bence fiyat artışlarının oturması bayağı bir zaman alıcak. Çünkü gerçek fiyatları bu değil bu araçların.
Araç satılmıştır alan arkadaş foruma girmez sanırım ben hala buralardayım konu kapatılabilir. Hayırlı uğurlu olsun...
Kaça sattınız acaba? Piyasa değeri açısından önemli olur diğer arkadaşlar için...
35.500 E el sıkıştık...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri