olay şöyle ben aracı alırken aldığım kişi arabanın üstüne taş düştüğünü bu nedenle orjinaliyle değiştiğini söyledi. ben denilene itimat ettim. onun aktardığınığını açıkladım
Printable View
ayrıca fiyat konusunda da çok fazla olduğunu düşünmüyorum kendime göre ama makul mü yoksa fazla mı bir akıl verirseniz sevinirim.
güncell
Ahmet bey kişisel fikrim olarak çok olmamakla beraber piyasasına göre fiyat biraz fazla gibi.. Ben grande puntomu 2 sene öne 20000e satmıştım yaklaşık 10gün önce 2011 evo fire active 18000kmde 23500e aldım.. Umuyorum ki en kısa sürede istediğiniz fiyata satabilirsiniz.. Aslında araçlarımızın değeri tabiki de böyle düşük olmamalı netice de 2000model boşline benzinli golf 20binlere gidiyor biz 10-11 yaş daha genç araçlarımızı piyasaya o fiyatlardan ancak sürüyoruz.. Yorumsuz..
Tekrardan hayırlı satışlar...
arkadaşlar ev almak istediğimden dolayı aracı bir an önce satmam gerekiyo kısa bir süreliğine aracım 19500 liradır. almak isteyen arkadaşlara duyrulur
:(
Arkadaş konu güncellemesine yardımcı olmuş Ahmet bey :)
Gncll
Hayırlı satışlar.
Buraya da isterseniz kazayla ilgili bilgi ekleyin en azından düşünen direkt olarak olayı bilerek gelir daha sağlıklı olur.
Kaza Ile ilgili olarak otoyolda traktore carpmamak icin saga direksiyon kirinca yan tarafta bulunan toprak tumsege oturdum radyator panel ve plastik tampon degisti orjinalle bu kadar. Arkadaslar fiyat olarak acil nakite ihtiyac duydugumdan dolayi forumdan Bir arkadasa verdigim fiyat olan 19000 tl ye dusuyorum bundan asagisinada heralde bureaus vermek daha karli olur :-)
teşekkür ederim fiyat makul diye düşünüyorum . artık hayırlısı
hayırlı satışlarr