Umarım zararınızı karşılarsınız mahkeme yoluyla
Printable View
Umarım zararınızı karşılarsınız mahkeme yoluyla
Kendi işimde çalışıyor olsa idim, hemen mahkemeye giderdim lakin , yaptığımız işten dolayı izin durumları bizde zor bu yüzden 2-3 hafta sonra yıllık izne çıkıyorum ilk işim Maltepe Kaymakamlığındaki tüketici mahkemesine başvuracağım. Kalitesiz firmalar da bu durumu suistimal ediyor, nasıl olsa mahkemeye veremez diye düşünüyorlar . izin alacaksın mahkemeye giceksin uzun iş tabi. mahkeyeme verelim de görsünler günlerini.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşları yardımı iyi olacaktır aslında.
Merhaba Mehmet, hukuki süreci bilmiyorum ama üniversitede Otomotiv bölümü olduğumuz için bilirkişi olarak bazen hocalarımız görevlendiriliyor. Biz de ne görürsek rapor hazırlayıp heyete veriyoruz. İnşallah senin zarar da karşılanır. Ama bu konuda özellikle tüm servislerin yaptığı, mikron kalınlığı olarak, bunun fabrika çıkışında da bu kadar fark olabileceğini vurgulamalarıdır. Tabi seninkinde değerler nasıldır bilemem... Saygılarımla...
Teşekkürler , hakkımızı arayalım ki herkese aynı müameleyi yapmasınlar.
Benim araçtaki boya farklılıklara 120 - 180 arasında idi. 3 yerde kontrol ettirdim. 2 sinden yazılı rapor aldım (ikincielotomobilim.com dan ve birmot küçükyalıdan biliyorsunuz birmot yetkili servis) . Kendi servislerine inanmıyor adamlar.