Doğrudur, ilanı güncelledim. Onay sürecindedir.
İnan ki, Böyle fırsat ele geçmez.
Fiat Bravo 1.4 Turbo Dynamic 2009 Model 26.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 60447973
Printable View
Doğrudur, ilanı güncelledim. Onay sürecindedir.
İnan ki, Böyle fırsat ele geçmez.
Fiat Bravo 1.4 Turbo Dynamic 2009 Model 26.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 60447973
inanın arabamı satmış olsam otobüs biletini almıştım ve akşam yoldaydım ama nasip değilmiş.
bende almayı çok isterim fakay aracımı öncelikle elden çıkarmam gerekiyo kısmet
Benim de tercih şansım olsaydı, arabamı size satmayı can-ı gönülden isterdim. Forum üyeliğimden beri sizi bilirim hocam.
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=39.949097,32.575285
Off offff :) ben de arabayı satsaydım yarın yanındaydım Mesut Hocam :))
Bugüne özel
26.000 TL
Bu arabanın yarım saat içinde satılması lazım.
Hayırlı satışlar arkadaşım
hayırlı satışlar kardeşim, yanlız arabayı satarken bile punto' yu çamurlamışsın :D yazık değilmi puntoculara :(
yarın arabam için bir alıcı gelecek;arabamı verirsem eğer;senin aracı alıcam :)
haklısın, puntocunun hayalidir bravo almak, aynı benim gibi. fakat ben puntomu almadan önce bravo ilanlarına da bakıyordum ancak parasal yönden o zamanlar yetişemiyordum bu araçlara. fakat hiç aracı olmayan ve punto almaya karar veren birisi senin ilanına baksa punto almaktan vaz geçer :) şahsen benim aklımda soru işareti kalırdı punto ile ilgili. Herneyse yeri burası değil fazla uzatmayayım. Allah hayırlısı ile sorunsuz bir müşteri çıkarsın karşına inşallah. Tekrar hayırlı satışlar...
mesut aracın garantisi devam ediyormu;ilandakinin dışında hasarı varmı;birde araç nerde görmek istersem
keşke puntoyla takas etsen.. benimki satılmadı ki alayım şöyle bişey.. şu aracı kaçırdığıma gercekten çok üzüldüm..
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.
Arabamı sıfır km araba için takasa verdim.
Hayirlisi olsun. Yeni aracinizi iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.
Öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız.
eğer sakıncası yoksa takas alım fiyatı ne oldu bende aracımı satınca düşünüyorum bir fikir verir bana sizin satış fiyatınız.
nasip olmadı bana.yeni aracanızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle