arkadaşlar otomatik vites olarak 22-25 bin tl arasında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir. sorun çıkarmaması en önemli konudur![]()
Arkadaşlar çok sevdiğim GP mi otomatik bir araç alacağımdan dolayı satışa çıkardım. İlgilenen olursa ilan linki aşağıda. Dosta gidecek bir araç.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2008 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55461773
Konu taret tarafından (28/06/2012 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar otomatik vites olarak 22-25 bin tl arasında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir. sorun çıkarmaması en önemli konudur![]()
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
G kasa astra derim resmen tank gibidir![]()
jantlar kaç in. 15 ise fiyatı nedir![]()
hayırlı satışlar
TSİ Jetta.
hayırlı satışlar otomatikte tek alacağım ve de otomotivci birçok tanıdığım sadece Honda der gerisi gerçekten yalan triptoniklerde tatmin etmiyor çünkü yokuşlarda kaçırınca ben böyle vitesin dedirtiyor.
düz olsun astra g olsunşaka bi yana puntoyu almadan önce bende çok aramıştım şöyle boyasız tüpsüz astra g elegance sunrooflu ama bulamadım kısmet bunaymış. ha ama yakında satıp opel alcam diyebilirim
kardeşim otomatik istiyorsan tam otomatik 2002-2006 vtec-2 öneririm kesinlikle..mükemmel araçlar hemde tam otomatik parça fiyatları çok ucuz daha memnun değilim diyeni duymadım..gerçi honda kullanıpta memnun değilim diyeni de duymadım da![]()
kardeşim otomatik istiyorsan tam otomatik 2002-2006 vtec-2 öneririm kesinlikle..mükemmel araçlar hemde tam otomatik paraça fiyatları çok ucuz daha memnun değilim diyeni duymadım..gerçi honda kullanıpta memnun değilim diyeni de duymadım da![]()
araba fiyatına göre bence çok iyi,hayırlı bir şekilde satarsın inşallah
Hayırlı satışlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri