ARABAM TAKASLANMAK ÜZERE SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR
Çok sevdiğim arabamı dizelle değiştirmek için satmayı düşünüyorum..
keyfe keder satıyorum bunu baştan belirtiyim ölü fiyatınada vermeyi düşünmüyorum arabam gerçekten tertemiz ve hatasız...
FİYATI 20.000TL
DÜŞÜK KİLOMETRELİ (MAX 30.OOO)
* 1.4-1.6 TITANIUM TDCI FİESTA -
* 1.3 MJET DYNAMIC PUNTO EVO -
* 2009 üstü FORD FOCUS 1.6 TDCI COLLECTION 90HP ile takas düşünülür..
Kısa bi bilgi vereyim aracım hakkında..
2009 ekim ayında 39.000km'de almıştım 1.4 fire active aracımı..şuan 56.000km'de..
ek olarak:
*Orjinal Siyah zemin sisler
*Beyaz Park Sensörleri
*Gövde Rengi Aynalar
*Arka kapılarda 17,5cm blaupunkt kompanent hoparlör
*Turtle Wax'tan Boya koruma her yıl
*185/60/15 Michelin lastikler(daha 10bin km yaptı)
*185/60/15 Michelin Alpine Kış lastikleri ( 2 Adet )
* Servis bakımlı (ankara ağaçlı servis)
ImageShack.us
ImageShack.us
ImageShack.us
ImageShack.us
Konu seysey37 tarafından (04/06/2011 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: satıldı
Hayırlı olsun hayırlı satışlar temiz bir aracımız![]()
bakımlı araç olduğu belli hayırlı satışlar....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
fiyatım 20.000tl arkadaşlar
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
gerçekten güzel duruyor hayırlı satışlar..
teşekkürler arkadaşlar
Hayırlı satışlar dilerim.
Fiyatı konusunda yardımcı olacaksa, dün çok sevdiğim puntomu sattım.
2006-1,4 fire dyn-kon.pk.-brc lpg(garantide)+1 parça boya-54000km
20750tl dedim 19750 ye sattım.
Beyaz olması bu dönemde bir avantaj, beyaz tüplü şahinlerin revaçta olduğu dönemlere döndük
Her aracın beyazı 500+1000 fazlaya gidiyor![]()
hayırlı satışlar seyhun
fiyat ta bence makul
ölü fiyatına araç vermeye bende taraftar değilim
bugün bende satsam 2007 model 64 binde 20 bin liradan aşağıya vermem aracımı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı satışlar olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
yeni resimleride ekledim..içinin özellikle bazı arkadaşlarım istemişti özelden..
ayrıca fiyatımıda netteki fiyatlardan baz alarak yaptımuygun teklifleriniz değerlendirilir..
ayrıca düşük kilometreli " 1.4-1.6 TITANIUM TDCI FİESTA - 1.3 MJET DYNAMIC PUNTO EVO -ve 2009 üstü FORD FOCUS 1.6 TDCI COLLECTION 90HP " ile takas düşünülür..
arkadaşlar aracımı takas olarak sattım 19,500e..
2010 1,4 titanium dizel fiestala takas ettim..araç 30binde..
çok sevdiğim puntomla çarş günü ayrılcam..
hayırlı olsun alana da satana da
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı olsun diğer aracı kaça aldınız bilmiyorum ama bence iyi bir fiyata vermişsiniz puntoyu![]()
32000 bin e aldım aracıda..12500 üstüne
teşekkürler arkadaşlar..daha iyileri sizlerin olur inşallah..alan arkadaşada bu siteyi önercem mutlaka
hayırlı olsun titanyum x paketlimi aldıgınız arac
teşekkürler evet titanium x paketli..
bence cok fıyat farkı vermıssınız o fıyata punto evo dızel alabılırdınız hemde sıfır... ayrıca fıestayı kullandıktan sonra da deneyımlerınızı aktarmanızı ısterım...
valla araştırdım punto evo sıfır dizel dynamic 35,500tl,ford fiesta titanium dizel x paketli 39bin tl..
fiestayı kullandım benzinlisini 1,25te 1,4 titaniumda gayet güzeldi onun üstüne bundan aldım zaten..kullananlar memnun bide iyi yorumlar aldım..
bide açıkcası grandele evo arasında pek bi görünüş farkı olmadığı için fiesta daha cazip geldi
ve bide tabi benim arabayı fiat bayiler 16bin e sayıyo saka gibi üstüne nerdese 20bin koymak gerekiyo dizel evo içindip not belirtiyim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri