fiesta 1,6 dizel mi?
Printable View
fiesta 1,6 dizel mi?
1,4 dizel
arkadaşlar fiat bayilerine gidipte aracınızı takasa vermeyin adamlar kendi araclarına galericiden daha ucuz fiyat veriyorlar benkinide 13 e saymıslardı. ben 19 a sattım. fiat aracları tutturabildigine sattıgı icin ikinci elde de boyle fiyatları vermesi normal. bu arada fiesta tasarım olarak hm evodan hem g puntodan cok cok cok daha guzel ama ic mekan darlıgından söz ediliyor punto daha geniş. sanırım tek sıknıtınız genişlik olacaktır. Güzel bir arac km sini yazdınızmı dikkat etmedim ama 2. e piyasası o civarda bi ara bende bayagı bi niyetlendim gerci hala aklımda ama Konyada 15 binde 2011 ni 31500 bırakmıslardı. hemen hemen piyasaları bu simdi yaz ayı olunca yine fiyatlar biraz canlandı. ama aralığa dogru fiyatlar daha uygun olur diye dusnuyorum
30binde araç..dediğin gibi fiat bayilerimi aman yani..
buarada karabükte vardı bitane istersen onada bakabilirsin..25binde titanium dizel 30,500 istiyodu ön tapmon değişmiş sadece..
fiyat olarak makulmus.
selamlar aracımı aldım ve bugun uzun yol yaptım ilk aklıma gelen bu mesaja cevap vermek oldu kullanırken..
fiestadaki yol tutuş gidiş suspansiyonların ayarı herşeyiyle hayran kaldım..170 diyorum tık yok araçta..
grande puntomda aklım çıkıyordu 150yi geçince..
çok ama çok memnun kaldım fiestamdan..herkese şiddetle tavsiye ediyorum..
tek sıkıntısı 45 yanak lastikleri biraz özenli kullanmak gerekiyor..en yakın zamanda resimleri paylaşcam sizlerle..
hayırlı olsun...yeni kasa fiestalar güzel araç...ahh bi 90 hp olsaymış..
aynen öylee çok istedim 1.6 dizel almayıda kısmet olmadı..ilerde chip atarım belkii :) garanti bitince
aracın hayırlı olsun seyhun,ama daha dün 90 lık dizel fiestayla kapıştım 190' a kadar denedik ve yanıma yaklaşamadı en az 3 boy vardı,senin eskisi 77 lik olduğu için öyle hissettirmiş olabilir belki ama rolllerde de 3-4-5. viteslerde denedik yine en az 2 boy vardı fiestayla benim 95 lik starjet ile :)
Kardeşim hayırlı olsun yeni aracın :)
çok teşekkürler :)
tabi 77likten geçtiğim için öyle geldi de ben özellikle yola oturma ve güven vermeden bahsettim öyle performansı çok mükemmel değil 1.4 dizel sonuçta :) ama 1.6 dizel 90lık ilginç geldi okadar fark :)
Kardeşim çok teşekkür ederim :)
[QUOTE=seysey37;535112]çok teşekkürler :)
tabi 77likten geçtiğim için öyle geldi de ben özellikle yola oturma ve güven vermeden bahsettim öyle performansı çok mükemmel değil 1.4 dizel sonuçta :) ama 1.6 dizel 90lık ilginç geldi okadar fark :)
varsa deneriz tekrar :) fotolar yok mu bu arada ?
yarın plaka işlerini halledip hava düzelince de yıkatıp koycam resimleri inş :)
valla 1.6 yok ama görmek isterdim vala :) merak ettim..
ama bende chip düşünüyorum ilerde garanti bitince..
hayırlısı olsun
Ve işte azda olsa yeni arabamın resimleri :)
O kadar boya koruma yaptırdım çıkarttım yağmur :) öylece de çektim..
Benim yeni böceğim..eski puntocu yeni Fiestacı :)
1.4 TDCI Titanium X paket
https://img855.imageshack.us/img855/8503/fotoraf161.jpg
https://img823.imageshack.us/img823/4213/fotoraf162.jpg
https://img15.imageshack.us/img15/6996/fotoraf164.jpg
ayrıca bugün istanbuldan izmire geldim dizelde dünya varmış dedim..
fire active puntomla 220TL ye 750 km,dizel fiestamla 120TL ye 750km :)