Çok uygun fiyata bravooo.. Kaçmaz...
Printable View
Çok uygun fiyata bravooo.. Kaçmaz...
güncell
Hakikaten süper bir araç yahu.1.4 T-JET bravonun fiyatının bu kadar düşük olduğuna gerçekten inanamıyorum.Hala araçta bir sorun olduğu yönünde şüphelerim var ama çiziklerden dolayı boyalı demişsiniz.Bu milleti anlamak gerçekten zor böyle bir araç varken gidip eski kasa astra veya golfe 30000 lira nasıl veriyorlar gerçekten inanamıyorum.
Araçta boyanma öncesi fotolar mevcut. O yüzden aklında araçla ilgili şüphesi olan ciddiyse eğer arabaya bakmaya geldiğinde kendisine gösteririm. Zaten ilanada yazıldı DİLEYEN İSTEDİĞİ USTASINA GÖSTEREBİLİR ARACI.
Aıracın fiyatının uygun olmasının sebebi tamamen bizim keyfimize olan bir durum. Bir an önce satıp otomatik bişey almak istiyoruz.
Zaten forumdada bir çok kişi beni tanıyor sport bravom varkende gördüler geçmişini çok iyi biliyorlar.
hayırlı satışlar
öndeki siyah logo nedir ? merak ettim .çk güzel duruyor
Her hangi bir logo yok. Kendi çalışmam. Orjinal logo üstüne folyo ile yapılmış bişi.
Harika bravo :) kacmaz.. Hayırlı satışlar
Teşekkürler..
Güncelll...
Araç çok guZel hatta araca hasta oldum ama bendeki gp yi satmadan ve üzerine para eklemeden çok zor cookk :(
Hayırlı satışlar arkadasım.
Çok teşekkür ederim. Allah yeni sahibine bağışlasın artık :)
Güncell
Hayırlı satışlar,jant olayına gelince aracın orjinal hali olsa daha iyiymiş...
güncell
murat hocam merhaba aracın güzelmiş ben benim puntoyu geçen hafta ne oldugunu anlamadan sattım şimdi ise ya evo yada bravo alayım diyorum senin aracın güzelmiş gerçekten istanbula hiç yolun düşüyormu?
Maalesef istanbul'a yolumuz düşmüyor. Ancak izmirde abim var. Belki bu evrede oraya götürtebilirim aracı. Şu anda araç babamda ve bodrumda. Aracın bugüne kadarki hertürlü bakımı yetkili fiat servislerinde yapılmıştır ve plaka ile tüm geçmişi görülebilir. Normal bakımlar, olan biten, garantiden yapılanlar herşey sistemde mevcut. Dileyen isteyen baktırabilir. Sonrasında ciddi alıcılarla da görüşme sonrası mutabakat sağlanabilir. Benim söylediğimin dışında tek bir şeyde çıkmaz.
Merhaba,
otomatik araç almak için sattığınızı söylemişsiniz. bende ev almak için arabamı satıyordum ama ev olayı ertelendi şimdilik. eğer düşünürseniz aşağıda ilan linki bulunan aracımla takas düşünürmüsünüz. üzerine istediğiniz rakam nedir. sah....com da ilanınıza mesaj atmıştım, oradan cvp dönebilirsiniz.
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2007 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
İlanı açan ben değilim zaten araç bodrumda olduğu için babamın arkadaşı açtı. Ama mesajınızı alınca zaten bana soracaklardır.
Yarın ben size döneceğim alacağımız arabayı babam kullanacağı için ona danışayım istermisin diye, sonrasında biz detayları konuşuruz. Hayırlısı neyse o olsun.
Güncelll
Pazartesi günü Punto'mu sattım. Bugün de Bravo 1.4 T-jet dynamic satın aldım. 27.700 TL'ye. Daha önce sizin ilanınını görmüş olsaydım, sizin arabanızı almak isterdim. Kısmet değilmiş. Fiyat çok uygun, hayırlı satışlar dilerim.