Hayırlı satışlar Onurcum... Araca resmen kefilim... Araç on numaradır.. Tertemizdir... Alanada satanada hayırlı olsun...
(SATILMIŞTIR)
Maalesef aracını satanlar arasına bende katılıyorum. Otomatik bir araç almak için satıyorum. Forum üyelerine ve yakınlarına yardımcı olurum. Görüşmek üzere...
Grande Punto Active
1.3 Multijet Dİzel
2007 Model
Gri Renk
20.000 TL
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2007 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Konu onorom tarafından (15/07/2011 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Satılmıştır...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Hayırlı satışlar Onurcum... Araca resmen kefilim... Araç on numaradır.. Tertemizdir... Alanada satanada hayırlı olsun...
Hayırlı satışlar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Aracınız gerçekten çok temiz gözüküyor,sis farlarınında olması + bir avantaj tabiki aracı boş göstermiyor.
Bu arada forumda 22, ilanda 21,000 TL yazmışsınız. 21 veya pazarlıkla ufak bir miktar aşağısına verecekseniz aracı buradaki konuyada 21 yazarak düzeltin isterseniz en azından sadece burdan bakanlar için daha cazip olmuş olur.
Saygılar, hayırlı satışlar.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Gerçekten güzel ve temizbir araç .İnşaalah değerinde satarsınız.Hayırlı satışlar.
Arac sahibi su anda yanimda ve yogum baskilarim sonucu aracin fiyatini forumumuza ozel 20.000 TL ye indirdi... Herkeze hayirli olsun...
Eğer aracım satılana kadar satılmazsa araç, düşünebilirim.![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
İlan günceldir arkadaşlar ha gitti gidiyorForuma özel 20 bin lira yaptım 4 tanede kışlık lastik hediyesi...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Arac cil cil muazzam bir araba... Alan mazot koyup gazliyacak... Baskada masrafi yok...
Güzel fiyat arayan kaçırmasın.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Satılırsa satılır bu fiyatdan daha aşağı indirmem tam aksine ramazandan sonra iyice artırıcam, satılmazsada altından kalkamayana kadar 2 araba elimin altında dursun. Kıyamıyorum satmaya derdi tasası yok. . . hepimiz iyi biliyoruz arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Görüşmek üzere...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Güncel.
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
G ü n c e l![]()
Ha pu ilan günceldur!![]()
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Haçen ilan güncelmidur?![]()
Ay kurban olurum o arapaya usagumm![]()
hala satılmadı mı arrac![]()
Yok daha satılmadı ama pabucunu dama attı bizimki... Focusla gezmeye başladı bile![]()
forumda fotolarını görmek isterzzz :p kurallara aykırı deilse![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri